Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Faymonville a ajuns și în Mauritius

Această țară de la Oceanul Indian, recunoscută pentru plajele, lagunele și recifele ei, se dezvoltă și industrial în ultimul timp, în afară de avântul turismului, iar General Construction Co. Ltd este una dintre firmele locale cele mai importante de construcții și management al proiectelor.

Pentru misiunile sale de transport, aceasta se bazează și pe trailere MultiMAX cu patru axe, în trepte, de la Faymonville, în variantă heavy dudy, cu suspensie pneumatică, platformă extensibilă și axe directoare cu frecare.

Printre altele, aceasta transportă grinzi și alte elemente mari din beton, inclusiv, de curând, unul de peste 40 t, dar și mașini de construcții și macarale, printre care un Terex Rough de teren cu greutate proprie de circa 37 t.

MultiMAX cu platformă joasă este un model foarte versatil care poate avea 2-10 axe și se extinde până la 36 m  lungime sau chiar mai mult, cu bară centrală telescopică, și permite transportul unor sarcini mari, fiind o soluție economică și flexibilă pentru numeroase tipuri de încărcături.

Articole similare

Ad