Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIA ETRC: Jochen Hahn isi reconfirma pozitia de lider in Cehia

In fata unei audiente formata din 90.000 de spectatori, dupa cum spun cifrele oficiale, omul sezonului – Jochen Hahn, de la Iveco, – si-a reconfirmat renumele castigand a noua cursa in acest sezon, pe Autodromul din Most, Cehia, extinzandu-si si mai mult avansul in campionatul ETRC (European Truck Racing Championship).

Vineri, cu doar o zi inainte de cele doua curse programate in weekend, vremea a tinut cu concurentii, insa conditiile meteo s-au ingreunat chiar in ziua cursei. O cursa dominata de Jochen Hahn de la „Die Bullen von IVECO Magirus Team“, care a fost urmat de „eroul“ local Adam Lacko (Buggyra Freightliner). In spate lor, dupa prima sicana s-a format un rand condus de Sascha Lenz, Steffi Halm, coechipira lui Hahn, si Antonio Albacete (MAN) din Spania, triplu campion european.
Dupa cum a devenit clar pentru toata lumea ca nimeni nu se va putea apropia de Adam Lacko si Jochen Hahn, lupta pentru o clasare pe podium s-a dat practic intre ceilalti concurenti. In turul al doilea, unugurul Norbert Kiss (Mercedes Benz) s-a luptat cu portughezul José Rodrigues (MAN), pentru ca la final, locul al treilea sa fie ocupat de nemtoaica Steffi Halm (Iveco) in detrimentul compatriotului sau Sascha Lenz (MAN), care a intampinat o problema la cauciucul dreapta fata in turul al zecelea si nu a mai putut termina cursa.

Articole similare