Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Foodpanda extinde parteneriatul de livrari cu Cora Romania

Foodpanda anunta extinderea la nivel national a parteneriatului cu cora Romania. Compania va livra la domiciliul clientilor, in 60 de minute, comenzile de produse de la toate hipermarketurile cora din Bucuresti si din tara.
Serviciul de livrare expres a cumparaturilor prin foodpanda este disponibil in cele sapte orase in care cora este prezenta: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti si Drobeta-Turnu Severin, clientii foodpanda avand astfel posibilitatea sa comande de la toate cele 11 hipermarketuri cora din Romania. 
Odata cu extinderea livrarilor la nivel national, portofoliul de produse care poate fi comandat din aplicatia foodpanda s-a marit, in prezent fiind disponibile pentru livrare acasa peste 1.500 de produse alimentare si non-alimentare comercializate de cora Romania. De asemenea, gama de produse a fost extinsa cu fructe si legume proaspete si congelate, carne, peste, mezeluri si lactate. Printre categoriile de produse din care clientii pot comanda se numara: alimente de baza, bauturi alcoolice si non-alcoolice, carne si peste, produse bio, cosmetica si ingrijire personala, fructe si legume, hrana pentru animale, curatenie sau produse pentru bebelusi. 
Potrivit reprezentantilor companiei, serviciul de livrare a cumparaturilor acopera trei sferturi din suprafata municipiului Bucuresti (inclusiv o parte dintre localitatile limitrofe) si in intregime celelalte orase in care este activ. Flota de livratori foodpanda livreaza cumparaturile, in regim expres, in 60 de minute de la plasarea comenzii in aplicatie, de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00-21:30. Valoarea minima a comenzii este de 50 lei si greutatea maxima acceptata pentru o comanda este de 20 kg. 
Totodata, incepand de astazi, foodpanda initiaza o campanie prin care ofera livrare gratuita celor care comanda de la cora Romania prin intermediul platformei. Campania este disponibila utilizatorilor in perioada 10 iunie – 10 iulie 2020, pentru un numar nelimitat de comenzi de la toate cele 11 hipermarketuri cora Romania. Utilizatorii foodpanda pot comanda produsele dorite accesand sectiunea Shops, atat de pe website-ul www.foodpanda.ro, cat si din aplicatia mobila.
 

Articole similare

Ad