Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford anunță noul Ranger MS-RT, inspirat din motorsport

Ford anunță un nou model exclusiv al pick-up-ului Ranger, dezvoltat în parteneriat cu specialiștii în proiectarea vehiculelor MS-RT. Acesta combină un aspect exterior inspirat din motorsport, cu specificații premium și detalii unice, finisate manual.

Noul Ranger MS-RT oferă clienților o versiune urbană, de înaltă calitate, a celui mai bine vândut pick-up din Europa, care se află în vârful gamei Ranger, împreună cu modelul Ford Ranger Raptor.

Derivat din Ranger Wildtrak, modelul are aceeași sarcină utilă de o tonă și aceleași variante de caroserie Super Cab sau Double Cab. Ranger MS-RT va fi disponibil la dealerii Ford pe anumite piețe europene începând cu vara anului 2021.

Aspect impunător, detalii rafinate

Exteriorul unic al modeului Ranger MS-RT include o parte din față construită manual cu o grilă cu efect de fibră de carbon în formă de fagure și faruri de ceață integrate. Profilul lateral surprinzător îi sporește caracterul sportiv, iar jantele de aliaj OZ Racing de 20”, aripile extinse și pragurile laterale profilate îi conferă o atitudine hotărâtă. Culorile Frozen White, Sea Grey sau Agate Black, capacele oglinzilor cu efect de fibră de carbon, o bară de plafon aerodinamică și siglele MS‑RT accentuează stilul impunător.

La interior, cabina Ranger MS-RT prezintă ornamente din piele premium și cusături portocalii contrastante. Iluminatul ambiental și scaunele din față încălzite creează un mediu confortabil, iar detaliile MS-RT de pe covorașe și praguri conferă un aspect personalizat. Sistemul de conectivitate și navigație Ford SYNC 3cu ecran tactil de 8 inchi simplifică accesul la funcțiile de comunicare și divertisment, iar camera retrovizoare facilitează parcarea sau adăugarea unei remorci.

Motorul diesel vârf de gamă Ford EcoBlue de 2,0 litri Bi-turbo cu 213 CP oferă performanță și putere de tractare excepționale, în același timp oferind o experiență de condus asemănătoare cu a unui autoturism, precum și un consum eficient de carburant.

Dotat cu transmisia automată avansată în 10 rapoarte, aceeași ca la Ford Mustang, grupul de propulsie oferă 213 CP și 500 Nm cuplu și este capabil să transporte sarcini utile de până la 1.098 kg și o greutate de tractare de 3.500 kg. 5 Sistemul de tracțiune integrală selectabil al modelului Ranger oferă tracțiune optimă off-road. Un soundbox Maxhaust controlat printr-o aplicație este disponibil ca opțiune instalată de dealer pentru clienții care doresc un sunet sportiv.

Ranger MS-RT este cel mai recent vehicul din One-Stop Shop-ul Ford, parte din gama de produse modificate, dezvoltate după standarde de producție exigente, disponibile direct prin intermediul dealerilor Ford. Această gamă include și autoutilitarele Transit Custom și Transit Connect MS-RT și versiunea pentru camping Transit Custom Nugget.

Articole similare

Ad
Ad