Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford se mândreşte cu trei „duble” premieri: este a treia oară când primeşte în acelaşi an şi Van of the Year, şi Pick-Up Award!

Ford Pro a obținut o dublă distincție, cucerind premiul International Van of the Year (IVOTY) și International Pick-up Award (IPUA) pentru noua furgonetă Transit Custom și noul pick-up Ranger.

Ford Pro a câștigat acum de trei ori premiile IVOTY și IPUA în același an, după dublele victorii din 2013 și 2020. Premiile au fost acordate în cadrul unei ceremonii speciale la salonul de vehicule comerciale Solutrans din Lyon, Franța, și validează și mai mult poziția de lider a Ford Pro pe piața europeană a vehiculelor comerciale.

Ridicând premiile în numele Ford Pro, Tim Slatter, vicepreședinte al Programelor de Produs, Ford, a declarat: „Acesta este un punct de mândrie pentru echipele Ford din întreaga lume, care se străduiesc să livreze produse de calitate pentru clienții noștri. Suntem încântați că juriul a recunoscut puterea celor mai noi vehicule comerciale ale noastre, construite cu scopul de a sprijini nevoile de afaceri ale clienților în toate vocațiile.”

Transit Custom câștigă titlul IVOTY

Un juriu de experți format din 25 de jurnaliști specializați în vehicule comerciale a votat noul Transit Custom de la Ford Pro drept câștigător al IVOTY 2024.

Noua generație a vanului lider de segment de la Ford Pro a fost pusă în vânzare în Europa la începutul acestui an, oferind cea mai largă gamă de variante de până acum și introducând caracteristici unice, digitale și orientate către clienți, cum ar fi:

  • Un modem 5G pentru conectivitate ultrarapidă;
  • Actualizări de software pentru peste 30 de module ale vehiculului;
  • Sistemul Delivery Assist care poate economisi peste 20 de secunde la fiecare oprire;
  • Alexa Built-in din fabrică;
  • Un volan înclinabil;
  • Caroserie versatilă MultiCab pentru a construi pe baza reperelor de productivitate stabilite de predecesorii săi.

Hans Schep, director general al Ford Pro Europe, a declarat: „Ambele modele sunt foarte bune. Suntem foarte mândri că juriul IVOTY a acordat acest premiu prestigios noului Transit Custom. Fiind principala furgonetă de o tonă aleasă de clienții europeni, noul Transit Custom a fost conceput și proiectat pentru a răspunde nevoilor lor foarte variate. Pe lângă motorul nostru diesel premiat, clienții vor putea alege în curând și versiunile electrice și PHEV. Fiecare model este dotat cu inovație și conectivitate ultrarapidă la ecosistemul de software Ford Pro pentru timp de funcționare, încărcare și productivitate, pentru a ajuta afacerile clienților noștri să prospere.”

Transit Custom a fost cel mai bine vândut autovehicul de o tonă din Europa anul trecut 3, precum și cel mai bine vândut autovehicul din Marea Britanie în general pentru 2021 și 2022. Noul model este produs la uzina de asamblare ultramodernă Ford Otosan din Yeniköy, în Turcia.

Jarlath Sweeney, președintele Asociației Internaționale „Van of the Year”, a declarat: „Ei bine, este un „High Five” pentru Ford Transit pentru că a câștigat premiul International Van of the Year 2024. Aceasta este a cincea ocazie cu care Ford Transit a câștigat IVOTY, prima dată în 2001 și 2007 cu modelul atotcuprinzător de atunci.   La scurt timp după lansare, noua generație a variantei de o tonă de sine stătătoare – Transit Custom – și-a asigurat titlul în 2013, apoi în 2020 și acum pentru 2024. Felicitări tuturor celor implicați pentru această realizare semnificativă.”

Ranger aduce acasă un râvnit premiu pentru pickup-uri

După testele dificile pe șosea și în afara șoselei efectuate de juriul IPUA în Grecia la începutul acestui an, Ford Ranger a ridicat pentru a treia oară coroana IPUA – stabilind un nou record.

Ranger este cel mai global produs Ford; dezvoltat de designeri și ingineri în centrul de inginerie Ford din Australia, construit în șase fabrici Ford de pe patru continente și apreciat de clienții din Europa. Ranger a fost cel mai bine vândut pick-up din regiune în ultimii opt ani și reprezintă aproape jumătate din vânzările de pick-up din Europa.

Capacitatea de off-road a noului model, performanța rafinată pe șosea și nivelul fără precedent de conectivitate și tehnologie îl fac popular atât pentru utilizatorii de afaceri, cât și pentru cei privați. Ford Pro a anunțat recent Ranger PHEV – primul pick-up PHEV din Europa – care combină capacitatea de conducere electrică cu versatilitatea Ranger pregătită pentru muncă.

Ranger a fost desemnat câștigător de un juriu format din jurnaliști experți din Europa, dar și din Africa de Sud, unde se află uzina Ford din Silverton, unde Ranger este construit pentru clienții din Europa.

Hans Schep a declarat: „Suntem încântați de faptul că Ford Ranger a fost recunoscut de juriul IPUA pentru a treia oară, ceea ce dovedește atractivitatea sa durabilă ca fiind pick-up-ul preferat al Europei în ultimii opt ani. Noul Ford Ranger dispune de cea mai cuprinzătoare gamă de serii de până acum, oferind clienților rafinamentul pe șosea și capacitatea off-road care se potrivesc atât în zilele de lucru, cât și în weekend-uri. Este construit pregătit pentru muncă și distracție.” Jarlath Sweeney, președintele juriului International Pick-up Award, a declarat: „Ford a reușit acum un hat-trick, obținând trei premii International Pick-up Awards cu cel mai bine vândut Ranger. La această a șaptea ediție a IPUA, cea de-a șasea generație Ranger se adaugă titlurilor câștigate în 2013 și 2020. Felicitări echipei globale de dezvoltare Ford pentru crearea acestui vehicul excepțional.”

Citește și:

Articole similare

Ad