Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Otosan creează 1.300 de locuri de muncă la fabrica din Craiova

Ford Otosan anunță o nouă campanie de angajări pentru ocuparea a 1.300 de noi locuri de muncă în noua sa fabrică de vehicule și motoare din Craiova.

Noile locuri de muncă vor susține capacitatea de producție Ford Otosan de la Craiova, care va crește de la 250.000 de vehicule pe an la 272.000 vehicule pe an.

Potrivit comunicatului, compania dorește să angajeze la începutul lunii iunie, în principal, operatori de producție, precum și experți în inginerie, întreținere și finanțe.

Cei interesați pot afla mai multe detalii despre campania de angajare derulată de Ford Otosan pe pagina de LinkedIn a companiei (https://www.linkedin.com/showcase/ford-otosan-romania/) sau pot aplica pentru oricare dintre pozițiile disponibile la agențiile specializate din Craiova – Manpower și Prohuman, partenerii Ford Otosan în acest proiect. De asemenea, compania va prezenta oferta de angajare și la târgul de locuri de muncă organizat în Craiova de către Agenția Națională pentru Ocuparea forței de Muncă (AJOFM) pe data de 12 mai.

„Acesta este momentul perfect să te alături și să urmezi o carieră în industria auto și sunt încrezător că împreună cu partenerii noștri, vom reuși să atragem talente noi la Ford Otosan România. Odată cu adăugarea celor 1.300 de locuri de muncă, vom ajunge la un număr de aproximativ 6.500 de angajați la fabrica din Craiova, ceea ce va asigura un program de lucru în 3 schimburi, mai târziu în acest an.”,

a precizat Müjdat Tiryaki, Președintele Ford Otosan Craiova.

Anul trecut în iulie, Ford Otosan a preluat fabrica Ford din Craiova și este în prezent, cel mai mare producător de vehicule comerciale din Europa și totodată unul dintre cei mai mari producători de autoturisme la nivel european, cu noi generații de vehicule care vor fi produse în cele patru fabrici ale companiei, din două țări (Turcia și România).

Ford Otosan a anunțat anul trecut o investiție de 490 de milioane de euro la fabrica de la Craiova, ce urmează să fie implementată în perioada 2022 și 2024 pentru a sprijini lansarea următoarei generații a modelului Courier și a proceselor de inginerie a acestui model. De asemenea, fabrica va produce noua generație Courier (în variantele Transit și Tourneo) care vor intra în producție în acest an, fiecare cu o versiune complet electrică în 2024. Anul viitor, cel mai bine vândut autoturism Ford din Europa, modelul Puma urmează să fie produs la fabrica din România beneficiind de o versiune complet electrică.

„Încă de la preluare, Ford Otosan a angajat noi talente pentru a susține obiectivele ambițioase ale companiei în paralel cu planurile sale de dezvoltare, dar aceasta este prima noastră campanie majoră de angajare, și scopul nostru este nu doar sa angajăm din orașul Craiova, dar și să extindem căutarea în zonele vecine, în timp ce lucrăm îndeaproape cu autoritățile locale relevante.”,

a adăugat Müjdat Tiryaki.

Articole similare

Ad