Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford si Volkswagen discuta despre dezvoltarea unei game de vehicule comerciale

Volkswagen AG si Ford Motor Company au anuntat, marti, ca au semnat un memorandum prin intermediul caruia exploreaza o alianta strategica, menita sa consolideze competitivitatea fiecarei companii si sa ofere servicii mai bune clientilor la nivel global. Cei doi producatori analizeaza mai multe proiecte comune, inclusiv dezvoltarea in comun a unei game de vehicule utilitare.
VW si Ford au precizat ca o eventuala alianta strategica nu implica schimb de actiuni sau participatii incrucisate, dupa cum se arata in comunicatul de presa. „Aceasta potentiala analiza cu Grupul Volkswagen este un alt exemplu despre cum imbunatati business-ul, in timp ce cream un portofoliu castigator de produse la nivel global si ne extindem capabilitatile“, a declarat Jim Farley, Presedinte Ford Piete Globale.
 

La randul sau, dr. Thomas Sedran, Head of Volkswagen Group Strategy, a afirmat ca pietele de vehicule comerciale si cererea clientilor se schimba cu o viteza incredibila. „Ambele companii au deja pozitii puternice si complementare in diferite segmente de vehicule comerciale. Pentru a se adapta la mediul provocator, este extrem de important sa castigi flexibilitate prin aliante. Acesta este un element esential al Strategiei Grupului Volkswagen 2025. Potentiala cooperare industriala cu Ford este vazuta ca o oportunitate de imbunatatire a competitivitatii ambelor companii la nivel global.“ Mai multe detalii vor fi disponibile pe masura ce negocierile avanseaza.

Articole similare

Ad