Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Franta: sofer amendat cu 68 de euro pentru ca a urinat langa camion

La sfarsitul saptamanii trecute, un sofer francez de camion, cu resedinta in Lézignan-Corbières, a fost amendat cu 68 de euro pentru urinare in apropierea camionului sau. 
Dupa o saptamana in care a calatorit in toata Franta, distribuind mancare, la intoarcere acasa s-a oprit intr-o zona de odihna pe A61, langa Bram. Si, dupa cum a povestit pentru www.lindependant.fr, pentru ca una dintre cele doua toalete era inchisa, iar cea de-a doua era in conditii de igiena absolut precare, pentru a evita contactele nesigure, a preferat sa-si satisfaca nevoile fiziologice, langa camion, pe iarba. Insa, langa el au aparut imediat doi agenti care l-au amendat, in ciuda faptului ca a incercat sa le explice cum a gasit baile si ca a preferat sa nu puna mainile pe manere insalubre. De asemenea, el s-a plans ca soferii de camioane au fost nevoiti sa „traiasca in natura” in ultimele saptamani, deoarece multe zone de servicii sunt inchise, iar restaurantele si dusurile sunt inaccesibile, trebuind sa se spele cu servetele si gel. "Livram mancare si apa pentru a ne asigura ca oamenilor nu le lipseste nimic – a explicat el nervos – si de aceea am ajuns aici."
Reprezentantii jandarmeriei neaga insa versiunea soferului, relatand ca, in realitate, existau trei bai disponibile in zona, intr-o stare satisfacatoare de curatenie. Acestia atrag atentia ca tendinta de a urina langa camion devine din ce in ce mai frecventa in randul soferilor, lucru definit drept inacceptabil. „Ar putea merge cel putin cativa metri mai departe, in natura”. Jandarmeria considera amenda de 68 de euro absolut justificata.

Articole similare

Ad