Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Freshful by eMAG: legumele și fructele de sezon sunt la mare căutare, iar una din patru comenzi livrate în luna august conține și pepeni

Vara aceasta, legumele și fructele de sezon sunt la mare căutare, iar printre cele mai populare alegeri sunt pepenii și porumbul pentru fiert. În sezonul estival, Freshful by eMAG, primul hipermarket 100% online, a livrat deja 28.000 de tone de pepeni reci și 35.000 de bucăți de porumb. În contextul interesului crescut, Freshful a inclus, în premieră, pepeni românești eco în ofertă și, dintre cele 10 sortimente disponibile, 8 au fost recoltate în România.

„Temperaturile crescute influențează și comportamentul consumatorilor și am observat că, în timpul verii, cele mai populare intervale de livrare sunt cele de duminică seara sau de luni dimineața, semn că oamenii petrec weekendul departe de oraș și își refac proviziile când revin acasă. Pepenii sunt una dintre gustările apreciate în timpul verii și mulți clienți preferă să îi comande online și din cauza faptului că sunt mai voluminoși și mai greu de transportat, dar și pentru că îi livrăm la o temperatură bună de servire. Până acum am livrat deja 70 de tone de pepeni, iar până la finalul sezonului ne așteptăm să mai livăm încă 30 de tone”, a declarat Andrei Popescu, General Manager Freshful by eMAG.

Primul an în care Freshful a livrat pepeni românești eco

În premieră, în acest sezon, Freshful a inclus în ofertă și pepeni românești eco și indiferent dacă și-au dorit pepeni cu miez galben, cu puține semințe sau cu coajă neagră, clienții au putut alege dintre cele patru sortimente de pepeni verzi și șase tipuri de pepeni galbeni. În mai puțin de trei luni, clienții au comandat peste 28.000 de pepeni, adică aproximativ 70 de tone. În medie, o familie formată din trei membri a comandat săptămânal un pepene verde, de 5-6 kg, și un pepene galben, de 2-3 kg.

Porumbul: livrat exclusiv din oferta producătorilor români

Alături de pepeni, porumbul se numără printre vedetele sezonului. Fie că și-au dorit un porumb zaharat sau au vrut să își amintească de aroma întâlnită ades la bunici și au ales un porumb furajer pentru fiert, clienții care au ales această gustare au adăugat, în medie, 4-5 bucăți de porumb la fiecare comandă. Porumbul provine în totalitate de la producători români din Călărași și Dâmbovița.

Strugurii, vedetele toamnei Clienții au început deja să caute și struguri autohtoni, iar aceștia vor fi incluși în ofertă în a doua parte a lunii augst. Clienții se vor putea bucura de sortimente de struguri de masă Ceasla, Ananas, Căpșunica, negri de Moldova, tămâios, iar aceștia vor fi culeși din podgoriile din Buzău. Totodată, clienții care vor să savureze și un pahar de must vor avea la dispoziție must pasteurizat.

sursa foto: Freshful by eMAG

Articole similare

Ad