Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Furnizorul de solutii pentru transportatori UTA anunta in premiera integrarea taxelor de drum din Germania in dispozitivul de bord UTA One®

• UTA ONE® este prima solutie EETS care integreaza si Germania, acoperind noua contexte de taxare pentru opt tari europene cu o singura unitate de bord
• Camioanele clientilor UTA vor putea din 16 aprilie achita fara numerar si taxele de drum din Germania
Compania UTA (UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG), unul dintre leaderii euro­peni in carduri de combustibil multi-brand si solutii pentru taxe de drum, anunta in premiera integrarea contextului de taxe de drum din Germania in solutia sa interoperabila UTA One®.
UTA One® este un dispozitiv de bord (OBU) pentru Serviciul Electronic Euro­pean pentru Taxe de Drum (EETS), noul standard european la care se aliniaza toate statele membre.
UTA One® are in prezent cea mai mare acoperire in Europa.

UTA One® este asfel acceptat in Germania, Bel­gia inclusiv tunelul Liefkenshoek, Fran­ta, Italia, Austria, Polonia (A4), Por­tugalia si Spania.
Serviciul va fi treptat extins si in alte tari europene, de indata ce sistemele lor de taxare vor fi integrate in serviciul european de taxare electronica (EETS).
Clientii existenti ai grupului UTA isi pot activa contextul german cu usurinta, in regim self-service, printr-o simpla actualizare de tip „over-the-air”, incepand din 23 aprilie.
Fata de alte dispozitive pentru achitarea taxelor de drum care acopera in prezent Germania, UTA One® are marele avantaj ca nu presupune pregatirea anterioara a camioanelor si deplasarea acestora in centre de service speciale, in vederea instalarii. Transportatorii auto isi pot instala si activa ei insisi unitatile de bord UTA One®, iar in plus acestea pot fi transferate de la un camion la altul, fara deplasarea la centre speciale de service.
Unitatea de bord UTA One® se adreseaza camioanelor de peste 7.5 tone si asigura achitarea fara numerar a taxelor de drum.
«In Romania, dintre clientii ale caror flote de camioane erau eligibile pentru UTA One®, avand peste 7.5 tone, mai mult de 50% au adoptat deja solutia UTA One®, lansata in vara anului 2018. Deja exista sute de unitati UTA One® in actiune la bordul camioanelor transportatorilor romani, iar din aceasta luna clientii UTA isi vor putea activa si contextul de taxare german, simplificandu-si astfel achitarea si gestionarea taxelor de drum», declara Iulian Alexe, Director General UTA Romania & Bulgaria.
In Europa, UTA este unul dintre leaderii furnizorilor de carduri de combustibil multi-brand si solutii pentru taxe de drum.
www.uta-romania.ro

Articole similare