Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit 2020: Marian Tudor (eMAG), desemnat „Cel mai eficient manager de logistică“

Marian Tudor, Director Warehouse Operations eMAG Romania și Ungaria, a fost desemnat „Cel mai eficient manager de logistică“ în cadrul Galei Premiilor Tranzit 2020, ediția a XI-a.

Deja o tradiţie pentru industria de logistică din România, Gala Premiilor Tranzit, evenimentul anual prin care revista Tranzit desemnează cele mai eficiente companii de logistică, a avut loc în cadrul unei ceremonii LIVE, respectând toate măsurile de protecţie impuse de contextul pandemic. Anul acesta, premiul de „Cel mai eficient manager de logistică“ a fost câștigat de reprezentantul unui retailer online, o premieră pentru Gala Tranzit.

Marian Tudor, Director Warehouse Operations eMAG

Astfel, marele câștigător al premiului pentru „Cel mai eficient manager de logistică“ a fost Marian Tudor, Director Warehouse Operations eMAG Romania și Ungaria. Acesta a fost recompensat pentru eforturile depuse în ultimii ani, contribuind astfel la dezvoltarea logisticii eMAG.

În spatele acestui premiu este o muncă de 20 de ani în logistică și depozitare, din care 12 ani de experiență în management, ceea ce mi-a oferit oportunitatea de a mă implica în proiecte mari. Tot ceea ce am reușit să construiesc în ultimii ani în eMAG se datorează în egală măsură echipei mele, o echipă tânără, cu care am pornit la drum în urmă cu șase ani și cu ajutorul căreia inovăm an de an, aducând plus valoare industriei, cât și companiei eMAG“, a declarat Marian Tudor, la decernarea premiului.

Gala Premiilor Tranzit poate fi urmărită pe site-ul Tranzit , dar şi pe paginile de Facebook şi LinkedIN ale revistei Tranzit! Mai multe despre eveniment veţi putea citi în următorul număr al revistei noastre.

Articole similare

Ad
Ad