Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gamă bogată de trailere Faymonville pentru transport de mașini agricole

Pentru a crește productivitatea, fermierii fertilizează solul înainte de a începe, primăvara, să cultive ogoarele, iar compania olandeză De Groen transportă mașini speciale de fertilizare folosind trailere joase Faymonville și MAX Trailer.

Compania are o flotă mare de astfel de trailere joase, ceea ce înseamnă că poate face un singur drum pentru a le livra fermierilor toate echipamentele de care au nevoie și tot mai are suficientă capacitate pentru a continua să lucreze și pentru alți clienți.

Mașinile folosite pentru fertilizarea solului pot avea o lungime de până la 8 m, lățime de 3 m și înălțime de 4 m, iar traseul este de la producătorul acestora până la diverse locații din Olanda. În cazul unuia dintre fermieri convoiul a fost compus dintr-un trailer jos Faymonville MegaMAX cu trei axe pendulare, două trailere joase Faymonville MegaMAXX cu trei axe și cu axe viratoare articulate și trei MAX Trailer MAX510.

De Groen face transport de echipamente grele de peste un secol, având ca specializare de bază mașinile agricole. Motto-l său este „Totul trebuie să fie corect“ și pentru a garanta respectarea lui compania se bazează inclusiv pe trailerele produse de firmele din grupul Faymonville.

Articole similare

Ad