Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Garantia Federal-Mogul Motorparts se extinde la 3 ani in Europa

Federal-Mogul Motorparts, divizia Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), acorda o garantie de 3 ani in Europa** pentru piesele de directie-suspensie MOOG® montate pe vehicule usoare, pentru evitarea defectelor privind materialele si executia, in conditii normale de utilizare si service.
Pentru dezvoltarea produselor sale, MOOG apeleaza la teste, cercetare si dezvoltare de ultima generatie. Avand ca etalon piesa echipamentului original, MOOG reproiecteaza fiecare componenta pentru a indeplini sau depasi specificatiile acesteia.
 

Piesele MOOG sunt testate in conformitate cu standardele inalte recunoscute ale industriei si pentru toate aspectele componentei, incluzand materialele, durabilitatea, uzura, tehnologia fit-form-function, conformitatea OE a specificatiilor si capacitatea de incarcare OE. In plus, MOOG primeste permanent feedback din partea pietei privind propriile piese si produsele OE, fapt care stimuleaza dezvoltarea ulterioara a produselor.
MOOG aplica si controale de calitate la intrarea si la iesirea din centrele sale de distributie, pentru a se asigura ca fiecare piesa este in stare perfecta atunci cand ajunge la client. Aceasta abordare a dus la o performanta si o calitate de exceptie a produselor, permitand MOOG sa acorde aceasta garantie extinsa la 3 ani.
”Suntem foarte mandri sa oferim clientilor nostri o garantie de 3 ani, pentru ca stim ca astfel vor fi mai linistiti,” a declarat Davor Horvat, Director Produse Sasiu, Federal-Mogul Motorparts EMEA. “Am reusit sa realizam acest lucru datorita increderii pe care o avem in calitatea produselor noastre, incredere obtinuta prin utilizarea extinsa a tehnologiilor de top si controlului calitatii. Consideram ca oferim produse de inalta calitate pe piata, dovada fiind aceasta garantie de 3 ani.”
Cei trei ani de garantie se aplica tuturor produselor MOOG montate dupa 1 aprilie 2016.

Articole similare

Ad