Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Garantie 100%, doi ani, la achizitia de anvelope Aeolus din seria NEO

Achizitiile de anvelope Aeolus, fabricate din 2016 cu know-how si sub licenta Pirelli, sunt insotite acum de o garantie de 100%, timp de doi ani. Astfel, daca anvelopa trebuie inlocuita in decurs de doi ani, garantia acopera integral acest lucru, indiferent de motiv. Oferind o astfel de garantie privind carcasa si asistenta rutiera non-stop, Aeolus demonstreaza raportul pret/calitate excelent al anvelopelor sale, oferind tehnologie avansata si un pret/kilometru scazut. In campania de lansare „Dare us. Challenge us”, sub deviza „No matter what”, Aeolus anunta eliberarea utilizatorul final de orice risc, inlocuirea anvelopei in perioada de garantie nepresupunand niciun cost pentru client. Singurele doua conditii pe care le pune Aeolus este sa mai existe cel putin 50% din profil, iar anvelopa sa nu se mai poata repara.

„O asemenea garantie se acorda numai daca ai incredere absoluta in produs. Avem legaturi stranse cu clientii nostri si supunem periodic anvelopele unor teste de durabilitate, astfel ca stim deja ca anvelopele au performante deosebit de bune, egaland marcile premium. In plus, livram deja de cativa ani anvelopele Aeolus cu garantie pentru carcasa si cu asistenta non-stop in caz de avarie. Acum, prin garantia 100%, transmitem pietei un semnal suplimentar: anvelopele Aeolus reprezinta o alternativa excelenta la marcile premium”, arata managerul de produs, Jeroen Vos.
Garantia 100 % este valabila pentru Aeolus seria NEO Allroads, Fuel si Winter, anvelope special concepute pentru provocarile de zi cu zi ale sectorului transporturilor. Tehnologia utilizata contine un amestec european de cauciuc cu continut ridicat de silicon, pentru o aderenta sporita pe carosabil umed si pentru obtinerea unui kilometraj ridicat. Constructia in tehnologia SATT a carcasei asigura o uzura uniforma si o durata de viata indelungata. In plus, anvelopele se pot recanela excelent si se preteaza la resapare, ceea ce contribuie la obtinerea unui pret scazut pe kilometru.

Articole similare

Ad