Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss intră în Bavaria

Prin deschiderea unei noi locații în Straubing la începutul lui octombrie, furnizorul internațional de transport și logistică Gebrüder Weiss face un pas înainte în consolidarea rețelei sale de transport terestru din sudul Germaniei. Sucursala din centrul comercial bavarez inferior va avea sediul într-o proprietate nou achiziționată, cu un spațiu de 45.000 mp, în parcul industrial Sachsenring.

„Vom transforma Straubing într-un hub major din rețeaua noastră de transport terestru din sudul Germaniei, permițând companiilor regionale să acceseze întregul portofoliu de servicii Gebrüder Weiss”, a anunțat CEO Wolfram Senger-Weiss. Pe termen mediu, GW va oferi între 60 și 80 de noi locuri de muncă atractive în fiecare domeniu al activității de expediere, iar pe termen lung sunt avute în vedere până la 120 de locuri de muncă noi.

Noua locație Straubing va completa sucursalele existente în sudul Germaniei în Aldingen, Esslingen, Lindau, Memmingen, Nürnberg, Passau și Waldkraiburg – centrul adăugat cel mai recent, în urma achiziției Spedition Lode. „Odată cu noul site din Straubing, creăm o rețea de transport terestru strâns legată care se extinde de la Nürnberg la Austria și Republica Cehă și oferim clienților din comerț și industrie o legătură directă cu rețeaua paneuropeană Gebrüder Weiss”, explică Werner Dettenthaler, managerul regional al companiei pentru transporturi terestre în Germania.

Articole similare

Ad