Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gebrüder Weiss își continuă extinderea în centrul logistic din Tbilisi

După zece ani de succes pe piața georgiană, Gebrüder Weiss continuă să crească, tot așa cum în ultimii cinci ani a efectuat aproape 75.000 de transporturi cu o greutate totală de 311.000 de tone în Georgia. Coridorul de Mijloc ca rută alternativă la legăturile nordice de transport prin Rusia, fiind un factor important pentru dezvoltare. În iulie anul trecut, Gebrüder Weiss și-a anunțat planurile de a-și extinde rutele de transport din Europa către China, prin Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Kazahstan.

Locația din Tbilisi s-a impus ca un nod central pentru transportul de mărfuri între Europa și Asia Centrală devenind din ce în ce mai importantă ca centru logistic, pe măsură ce sectoarele industriale și de utilități din regiunea Caucaz sunt în creștere, tot așa cum și importul și exportul de mărfuri. Produsul intern brut pe cap de locuitor s-a majorat la circa 17% în 2021, după dificultățile anului pandemic 2020. Totodată, ca răspuns la creșterea așteptată a volumelor de marfă, Gebrüder Weiss își extinde locația din Tbilisi pentru a doua oară după 2019, dispunând de mai mult spațiu de transbordare și birouri.

„Gebrüder Weiss Georgia s-a dovedit a fi un furnizor de servicii logistice de încredere pe piață în ultimii zece ani. Prin extinderea locației noastre, dorim să asigurăm o calitate constantă a serviciilor noastre și să continuăm să oferim clienților noștri capacități logistice suficiente”,

a precizat Alexander Kharlamov, Country Manager Gebrüder Weiss Georgia.
Alexander Kharlamov, Country Manager Gebrüder Weiss Georgia

Intrarea pe piață în 2012 a fost urmată de o creștere dinamică pentru Gebrüder Weiss în statul caucazian. După deschiderea primului birou în capitala Tbilisi la doi ani a fost lansat hubul logistic. În 2019 au fost extinse zonele de transbordare, zonele de parcare pentru camioane și aripa de birouri. Un an mai târziu, a urmat o legătură feroviară. Astăzi, legăturile directe între Europa și Asia, precum și transporturile între țările din Asia Centrală pentru clienții din industria textilă, bunuri de uz casnic, high-tech și industria auto sunt organizate de peste 100 de angajați. Aceste servicii includ transporturi rutiere și feroviare, transport aerian și maritim, vămuire, logistica depozitării și e-fulfillment.

Echipa Gebrüder Weiss din Tbilisi poate privi înapoi la zece ani de succes în Georgia. (Sursa: Gebrüder Weiss / Tamara Gonjilashvili)
Gebrüder Weiss Georgia dintr-o privire
Înființată în:2012
Locație:Tbilisi
Angajați:aproximativ 100
Spații logistice:16.500 mp
Locație / legături de transport:Conexiune feroviară proprie, aproape de Aeroportul Internațional Tbilisi, hub pentru transportul terestru de-alungul Coridorului Mijlociu
Servicii:Transport rutier și feroviar, transport aerian și maritim, depozitare, logistica depozitării, e-fulfillment

Articole similare

Ad