Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO a fost ales de Airbus sa administreze ambalajele reutilizabile

GEFCO a semnat o intelegere cu Airbus pentru a le sustine tranzitia catre un lant de distributie mai prietenos cu mediul. Cu o expertiza de 30 de ani in ambalaje reutilizabile, GEFCO va inlocui treptat ambalajele de unica folosinta cu unele reutilizabile si pliabile. Actiunea demonstreaza angajamentul ambelor companii de a se conforma celor mai stricte standarde de mediu si de a spori eficienta in sectorul aviatiei.

Din ianuarie 2019, GEFCO administreaza noile ambalaje reutilizabile care transporta componente pentru furnizorii Airbus in Europa, catre 10 fabrici de asamblare in Franta, Germania, Spania si Regatul Unit. Cu peste 30.000 de compartimente implicate in proiect, Airbus intentioneaza sa dezvolte gradual aceste solutii sustenabile pentru toti furnizorii si toate facilitatile din Europa.
Acest ambalaj reutilizabil le permite celor de la Airbus sa reduca semnificativ cantitatea de ambalaje de unica folosinta din lantul de distributie, precum si numarul de tiruri din trafic, deoarece plierea cutiilor si containerelor ajuta la optimizarea incarcaturii de marfa. Aceasta abordare coincide cu transformarea radicala din sectorul aviatiei, care cere companiilor sa isi imbunatateasca continuu performantele logistice si sa atinga standarde de mediu inalte.
Zilnic, sase centre GEFCO administreaza ambalajele reutilizabile, le ordoneaza, colecteaza, incarca si transporta. Airbus lucreaza si cu echipele GEFCO de audit ale activelor, pentru a-si pregati echipele operationale in vederea gestionarii ambalajelor si in utilizarea sistemului NETBOX IT care urmareste containerele si transmite in timp real notificarile livrarii. Furnizorii Airbus beneficiaza la randul lor de instruire, pentru a sprijini tranzitia catre ambalajele reutilizabile.
Resursele umane si tehnice GEFCO ofera pentru Airbus cele mai inalte standarde de trasabilitate in vederea impulsionarii administrarii lantului de aprovizionare, contribuind totodata la imbunatatirea proceselor din intreaga industrie.

Articole similare

Ad