AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO obtine certificatul GDP pentru transportul rutier de produse farmaceutice in alte noua tari

Grupul GEFCO a primit certificatul de Bune Practici in Distributie (GDP) din partea Bureau Veritas pentru transportul rutier al produselor farmaceutice in noua tari. GEFCO are acum certificatul GDP in 15 tari.
Noua tari au primit certificarea de transport rutier in urma unui audit strict facut de Bureau Veritas in Bulgaria, Italia, Maroc, Polonia, Serbia, Slovenia, Elvetia, Turcia si Regatul Unit. Acestor tari li se adauga cele care au primit certificarea anul trecut: Cehia, Slovacia, Ungaria, Grecia, Romania si sediul Grupului din Franta.

Certificarea GDP demonstreaza ca GEFCO intruneste cerintele Ghidului Comisiei Europene pentru Bune Practici in Distributia Produselor Farmaceutice pentru uz uman si este valabila trei ani. Aceasta reusita reflecta angajamentul GEFCO pentru servicii de calitate si intelegerea provocarilor unice pe care le intampina clientii, inclusiv trasabilitatea bunurilor si prevenirea falsificarilor. „Ne bucuram nespus de primirea certificarii pentru noua noi tari din reteaua GEFCO” a mentionat Tony Gunn, Vicepresedinte Executiv al diviziei de Transport Aerian si Maritim GEFCO. „Clientii nostri necesita standarde riguroase de control si siguranta, iar noi avem o traditie de excelenta in operare cu care ne mandrim. Cu noile certificari putem oferi acum niveluri imbunatatite de servicii, diferentiindu-ne de competitori, si concentrandu-ne pe elementele care sustin standardele exemplare de satisfactie a clientilor din acest sector in plina dezvoltare. Vom continua sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor pe care clientii – atat publici cat si privati – le au de la numele GEFCO, continuand in acelasi timp cresterea retelei de certificari de transport rutier la nivel european in 2020.
Piata logistica pentru aceasta industrie devine din ce in ce mai complexa, cu un volum de produse sensibile la temperatura in continua crestere, datorat cererii crescute de produse medicale uzuale, dar si a produselor pentru care companiile farmaceutice necesita transporturi si logistica speciala. Un raport publicat de Grand View Research in aprilie aproximeaza piata logistica globala pentru industria farmaceutica la 76,4 miliarde USD si estimeaza o crestere anuala medie de 3,5% pe an pana in 2025.
In acelasi timp, reglementarile legisliative legate de transportul produselor farmaceutice devin tot mai stricte. Lanturile de aprovizionare si distributie sunt puternic reglementate si necesita solutii de transport care respecta standarde stricte ce includ limite la timpii de tranzit si controlul absolut al temperaturii produselor.
Folosind expertiza sa in logistica pentru stiintele vietii si medicina, GEFCO ofera prin reteaua sa globala circuite logistice complete, integrate, la temperatura si in conditii controlate, ca parte a viziunii „Partners, Unlimited” de a oferii intotdeauna valoare adaugata clientilor sai.
Dezvoltarea continua a segmentului farmaceutic la nivel local este cea care determina trendul crescator cu privire la nivelul importurilor si exporturilor din industrie. In acest context, certificarea GDP primita anul trecut de GEFCO Romania, a permis diviziei romanesti a Grupului GEFCO sa-si inceapa activitatea pe aceasta piata emergenta si sa-si ofere serviciile catre producatorii, importatorii si distribuitorii de produse farmaceutice.

Articole similare

Ad
Ad