Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO, premiat pentru inovatie in supply-chain

GEFCO a fost premiat ca ”Lider in Inovatie” pentru solutia „My Car Is There” la Conferinta Europeana de Logistica in Automobilistica din 2018 care a avut loc la mijlocul lunii trecute in Bonn, Germania.
Cu doar cateva clicuri, MCIT permite unui proprietar de autoturism sa gestioneze ridicarea si livrarea unei masini de la si catre orice destinatie, precum si sa urmareasca procesul in timp real. Juriul de la Automotive Logistics Europe a descris MCIT drept "un real progres in domeniul transporturilor".
Acest premiu reprezinta inca o dovada a angajamentului Grupului fata de inovare. De altfel, GEFCO si-a deschis recent Fabrica de Inovare cu scopul vadit de a promova noi idei si creativitate in cadrul echipelor sale din intreaga lume.
 

In mai, GEFCO a incheiat un parteneriat cu Talan, jucator european principal in Agile Business Transformation, pentru a lansa o provocare in randul participantilor la TechCrunch Hackathon, in timpul evenimentului VivaTech. Companiile i-au provocat pe cei care au luat parte la hackathon sa vina cu sugestii privind serviciul de auto-intretinere auto in viitor.
Grupul a anuntat recent si parteneriatul sau cu Techstars, un accelerator de afaceri pentru start-up-uri, care a ajutat peste 1.000 de start-up-uri internationale sa obtina succesul. Aceasta colaborare evidentiaza strategia Grupului de a stimula inovatia.

Articole similare

Ad