Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

GEFCO Romania si DP World Constanta sarbatoresc 10 ani de colaborare

GEFCO Romania sarbatoreste zece ani de colaborare cu DP World Constanta, operator portuar global. Parteneriatul s-a consolidat de-a lungul anilor prin cultura organizationala puternica a ambelor companii, in baza unor valori si viziuni comune.
Cu o activitate de 15 ani pe piata din Romania, DP World este o parte integranta in cadrul lanturilor de aprovizionare, operand multiple afaceri asociate – de la terminale marine si continentale, servicii maritime, logistica si servicii conexe, pana la solutii comerciale. Impreuna, GEFCO Romania si DP World ofera solutii de transport complet containerizate si de grupaj (FCL, respectiv LCL), precum si IPC – Industrial Projects Cargo.

Acoperind solutii personalizate si transporturi speciale supradimensionate, volumul total transportat ajunge la 3.000 de tone pe an. Operatiunile adiacente ale GEFCO Romania si DP World sunt echilibrate intre importuri si exporturi, importurile fiind mai ales din tarile asiatice, precum China si Coreea, iar exporturile directionate catre SUA, Chile si Coreea.
Companiile care se bazeaza pe solutiile logistice furnizate, prin colaborarea dintre cei doi operatori, provin din industrii precum petrol si gaze, auto, constructii/productie industriala, inclusiv producatori de sticla, care necesita un tip special de incarcatura. „Colaborarea cu DP World Constanta ne-a adus o crestere semnificativa a eficientei noastre si la nivelul economiei de costuri. Alti operatori portuari au o schema complexa de preturi, taxe dinamice si necesita o documentatie speciala. Politicile DP World Constanta sunt foarte flexibile si usor de gestionat. Ne ajuta sa furnizam solutii mai bune unei clientele diverse, printr-o metoda de lucru profesionala si solida”, a mentionat Jérôme Chevrolet, directorul regional pentru tarile din Balcani si directorul general al filialelor din Romania si Bulgaria.

Articole similare

Ad
Ad