Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEODIS deschide o nouă facilitate în Luhari (India)

Aceasta are 26.654 m2, este destinată retailerilor, extinde capabilitățile companiei în contract logistics și sprijină dezvoltarea accelerată a comerțului electronic din India.

Noul centru va fi situat la 60 km nord de Delhi și a fost dezvoltat de LOGOS, unul dintre cele mai mari grupuri din Asia Pacific specializate în proprietăți logistice.

Și în India trecerea spre comerț electronic și platforme omnichannel, accelerată de pandemie, a forțat retailerii să caute operatori logistici care să poată oferi suficientă capacitate pentru a gestiona un stoc mare de marfă, dar și instrumentele necesare pentru a garanta vizibilitate în timp real și end-to-end.

Noul centru va avea un sistem de stocare de ultimă generație, ce constă din rafturi pentru paleți cu culoar selectiv și rafturi pentru paleți cu culoar foarte îngust (VNA), astfel încât să răspundă preocupărilor retailerilor legate și de disponibilitatea spațiului, și de eficiența ambalării, pentru accelerarea procesării comenzilor.

Depozitul este localizat strategic, în apropiere de alte clustere industriale mari, inclusiv Bawal, Bhiwadi și Dharuhera, fiind ideal nu numai pentru retaileri, ci și pentru producători care vor să aibă o prezență mai puternică în Delhi și în nordul Indiei.

Luhari Estate va include și 20 de acri de pădure, generatoare de energie solară și infrastructură de producere a energiei adaptate la ambițiile GEODIS de a proteja mediul. Iar circulația aerului din depozit, temperatura și folosirea energiei și a apei vor fi măsurate cu ajutorul unor sisteme de ultimă generație.

Articole similare

Ad