Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

Geodis deschide un centru logistic de 48.000 mp in nordul Frantei pentru operatiuni dedicate e-comertului

Operatorul de servicii logistice Geodis a inaugurat un nou campus logistic de 48.000 m2 in nordul Frantei, la Douvrin, unde 300 de angajati vor fi mobilizati pentru a manipula mai mult de trei milioane de comenzi din e-comert, pentru clienti din retail si textile.
Locatia multiutilizator va furniza partenerilor solutii si servicii complete pentru receptia si depozitarea marfurilor, pregatirea comenzilor si gestionarea fluxurilor. Serviciile de control al calitatii sunt bazate pe nevoile clientilor, cum ar fi controlul calitatii produselor furnizorilor sau personalizarea si ambalarea produselor cadou pentru clientii din e-comert.

„Aceasta locatie noua face parte din modernizarea infrastructurii logistice. Ne imbunatateste pozitia in nordul Frantei si ne reconfirma statutul de furnizor de top de servicii logistice pentru retail si activitati de comert online“, a explicat Frédéric Pasqual, responsabil vicepresedinte executiv contract logistics Geodis Franta.
Centrul logistic se afla in apropierea huburilor de distributie regionala relevante si este echipat cu tehnologie de ultima generatie, echipamente pick-to-light, conveioare automate etc. Investitia pentru echiparea acestuia s-a ridicat la trei milioane de euro.

Articole similare

Ad
Ad