Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gestionarea proceselor de lucru prin inteligență artificială și xTrack PMS

Axes Software, cea mai veche companie românească de soluții software destinate gestionării lanțului de aprovizionare (supply chain management), prezentă pe piață de 16 ani, implementează proiectul „Platforma inovatoare de gestionare prin inteligență artificială a proceselor de lucru în fabrici și depozite”, pentru care beneficiază de cofinanțare din Fondul Social European prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Cu o valoare totală a proiectului de 8.806.599,97 de lei cu TVA (75% din această sumă reprezentând contribuția statului român), Axes Software își propune, printre altele, să își îmbunătățească nivelul de competitivitate bazat pe inovare, accelerând dezvoltările din cadrul aplicațiilor incluse în suita xTrack LMS (Logistics Management Suite). Aceste dezvoltări vizează extinderea și diversificarea funcționalităților aplicațiilor existente, precum și crearea altor aplicații noi, astfel încât compania să poată oferi soluții care să satisfacă nevoile clienților săi pe întregul lanț logistic, de la aprovizionare la producție, depozitare și distribuție a mărfurilor.

Printre aplicațiile nou apărute în portofoliul Axes Software, realizate grație cofinanțării UE, se numără și xTrack PMS (Packaging Management System), un sistem de gestionare a ambalajelor returnabile (paleți, lădițe, navete etc.)

Aplicația este extrem de flexibilă și poate fi adaptată în funcție de necesități. A fost proiectată pentru companiile care lucrează cu un număr mare de ambalaje returnabile (producători, firme de distribuție, prestatori de servicii 3PL) și trebuie să le monitorizeze atent pentru a-și reduce cheltuielile provocate de pierderea lor.

Funcționalitățile aplicației au fost proiectate astfel încât să acopere întreg circuitul ambalajelor, statusul acestora și modalitățile de compensare. În acest mod, compania care utilizează sistemul are acces în timp real la informații legate de locația (la transportator, la un client sau la compania care le gestionează) sau starea acestora (deteriorate/distruse sau aflate în custodia unui client – fapt atestat prin voucher). De asemenea, la nevoie, poate organiza transferuri de ambalaje între depozite și stabili exact câte să achiziționeze pentru a le înlocui pe cele pe care, din diverse motive, nu mai are posibilitatea de a le utiliza.

Gestionarea automatizată a ambalajelor pune în evidență beneficiile sistemului xTrack PMS:

  • minimizarea pierderilor determinate de pierderea, furturile, expirarea voucherelor sau diferențele dintre declarațiile părților implicate;
  • menținerea unei evidențe clare și precise rezultate în urma procesării automate atât a datelor introduse manual, cât și a celor aflate deja în sistem;
  • asigurarea unui flux continuu de date prin interfațarea cu alte soluții software din portofoliul companiei utilizatoare;
  • reducerea erorilor umane;
  • maximizarea eficienței procesului de urmărire a ambalajelor.

xTrack PMS este o aplicație user-friendly, cu o structură ușor de urmărit care se bazează pe gruparea unor opțiuni prestabilite, gândite pentru a marca operațiunile de gestionare a ambalajelor. În ansamblu, un astfel de sistem de tip all-in-one contribuie nu numai la economisirea timpului alocat monitorizării ambalajelor sau la eficientizarea acestui proces, ci și la creșterea profitului companiilor care optează pentru implementarea sa.

Detalii despre proiectul cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate găsiți pe site-ul Axes Software.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Articole similare

Ad