Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad

GIRO are un nou CEO

Din februarie 2018 compania de transport si logistica GIRO din Alba Iulia are un nou CEO, in persoana lui Razvan Secara. De profesie economist, licentiat al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Razvan Secara a activat peste 16 ani in mediul financiar, din care  zece ani in cadrul ING Bank, mai intai ca Manager al filialei din Alba Iulia, iar incepand cu 2012 in pozitia de Director Regional al Bancii, conducand operatiunile comerciale ale acesteia in zona centrala a tarii. Inca de la inceputurile sale, Giro Transport & Logistics a fost construita ca o afacere de familie, actionarii acesteia, sotii Anca si Radu Gusat, asigurand si managementul business-ului. Anul trecut, Radu Gusat (care pana in februarie detinea si pozitia de manager general al GIRO) impreuna cu sotia sa au decis ca a venit momentul pentru “o schimbare a structurii companiei dintr-un SRL de familie intr-o societate organizata pe principii corporatiste”.
 

Razvan Secara porneste la drum cu un mandat ferm de reorganizare a companiei si de introducere a principiilor de guvernanta bazate pe eficienta, concomitent cu implementarea unor proceduri si a unei organigrame care sa asigure consolidarea si sustenabilitatea modelului de business GIRO. „Compania isi va pastra pozitia de unul dintre principalii jucator al pietei de transport si logistica textile, bazat pe filosofia de client focus, responsabilitate si imbunatatire continua a proceselor, urmand ca pe termen mediu si lung sa devina furnizorul de prima optiune in trasnportul si logistica de textile si un model de excelenta in industria de profil.”
La nivelul anului 2017, conform datelor publicate de Ministerului Finantelor Publice, GIRO a insemnat active de peste 20 de milioane de lei, venituri totale de peste 43 milioane de lei si un profit net de 2,5 milioane de lei. Numarul mediu de salariati inregistrat in aceeasi perioada a fost de 173 de persoane.

Articole similare

Ad