Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Golden Dragon, in Romania prin Cefin

In 2009 piata de vehicule dedicate transportului de persoane a inregistrat un regres de 90%, tendinta care s-a mentinut si in anii urmatori. Cefin Trucks a luat decizia de a veni in ajutorul acestui segment, lansand pe piata romaneasca un nou autobuz urban cu podea coborata, adecvat nevoilor financiare, dar fara a face rabat de la calitate. Astfel, la finalul lunii trecute, 4BUS, divizia de autobuze a Cefin, a anuntat ca va deveni -importatorul oficial in Romania al marcii chineze de autobuze Golden Dragon. Pe langa autobuzul de 12 m care a fost deja omologat dupa normativele europene, divizia 4BUS si-a anuntat intentia de a importa si -autobuze hibrid, intercity si chiar troleibuze.


Asa cum a explicat George Stamate, director de vanzari 4BUS „nu ne-a fost usor sa alegem o noua marca. In analiza noastra am luat in calcul mai multi factori. Primul a fost de natura financiara, pentru ca trebuia sa aducem pe piata un produs competitiv. Inainte aveam un segment foarte limitat caruia ne puteam adresa, din cauza pretului. Automat al doilea factor a fost produsul competitiv si din perspectiva omologarilor europene. Trebuia sa fie similar celor pe care companiile de transport le au deja in parcuri, sa aiba tehnologie si dispozitive ale marilor producatori europeni. Nu in ultimul rand ne-am gandit la costurile de operare. Pentru aceasta am ales Golden Dragon.“
Golden Dragon este membrul al unui joint-venture care are mai are in componenta si King Long si Higer, marci care au patruns deja pe piata romaneasca. „Principala piata de desfacere este Asia, dar la fel de importante sunt Africa si America de Sud“, a mai spus Stamate. Desi Europa nu este o piata cu o desfacere foarte mare pentru producatorul chinez, pentru aceste livrari s-au aliniat deja normelor europene obtinand omologarile de tip. „Guvernul chinez a dus TUV la Beijing si isi fac omologarile acolo“, a mai punctat Stamate.
Golden Dragon dispune de o gama completa de vehicule dedicate transportului de persoane, plecand de la minibuzele de 8+1 locuri si terminand cu autocarele turistice double deck.

Articole similare