Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GOODYEAR KMAX & FUELMAX, echipari de top

MAN alege anvelopele Goodyear KMAX & FUELMAX pentru modelele TGX & TGS. Eddie Stobart si CSAD Frýdek-Místek isi echipeaza camioanele din flotele de transport cu anvelopele pentru kilometraj sporit si pentru un consum de carburant mai scazut.

ECHIPARE ORIGINALA PENTRU MAN
MAN, unul dintre producatorii de camioane lideri la nivel mondial, pune pe camioanele sale, inca de pe linia de productie, cele mai recente anvelope de la Goodyear dezvoltate pentru un kilometraj sporit si pentru un consum eficient de carburant.
 

Anvelopele oferite de MAN ca echipare originala sunt Goodyear KMAX, din linia pentru kilometraj sporit, in dimensiunile 295/80R22.5, 315/70R22.5 si 315/80R22.5, si anvelopele cu rezistenta scazuta la rulare FUELMAX, in dimensiunea 315/80R22.5. Aceste anvelope sunt disponibile optional pe modelele MAN TGX si TGS, clientii MAN avand astfel posibilitatea de a-si minimiza costurile operationale.
„MAN are o reputatie de prima clasa pentru camioanele sale si pentru costurile operationale scazute ale acestora. Faptul ca aceasta companie a ales noile noastre produse FUELMAX si KMAX subliniaza inca o data performanta economica a anvelopelor noastre si va oferi un beneficiu real clientilor care vor cumpara aceste camioane”, a spus Peter Platje, Director de vanzari OE , divizia anvelope de camion, la Goodyear Dunlop EMEA.

CONTRACTE NOI PE TERMEN LUNG
Succesul de piata al anvelopelor Goodyear din gamele KMAX si FUELMAX au adus si un nou contract pentru producatorul de anvelope premium, care semneaza un contract pe 5 ani cu compania britanica Eddie Stobart.
Conform intelegerii incheiate, marca de logistica de top va incalta cele 2500 de unitati tractoare si cele 4000 de remorci pe care le detine cu produsele din noile game Goodyear KMAX si FUELMAX. In plus, compania va folosi si serviciile de asistenta rutiera oferite de Goodyear si expertii in intretinerea anvelopelor din reteaua TruckForce.
David Pickering, Managing Director la Eddie Stobart, a spus: „Goodyear a avut o abordare consultativa, construind si adaptand solutiile lor la nevoile noastre de business. Am fost impresionati de cele mai recente produse de la Goodyear, KMAX si FUELMAX – in particular datorita eficientei consumului de carburant atat ca urmare a sustenabilitatii si a perspectivelor de cost atat de importante pentru noi, cat si a operatiunilor companiei prin reteaua TruckForce. Vom beneficia de consultanta celor care monteaza anvelope in regim full-time, precum si de niveluri robuste de servicii, pentru a imbunatati durata operationala de viata a anvelopelor.”

CSAD alege Goodyear KMAX & FUELMAX
Gratie evaluarii interne care a aratat ca anvelopele Goodyear …

Articole similare