Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grampet a demarat noi operaţiuni de transport feroviar de marfă în Slovenia

Grupul Grampet anunță lansarea operațiunilor Train Hungary – Sucursala Ljublijana în Slovenia, extinzându-și astfel activitatea diviziei de transport feroviar de marfă la zece țări din regiune.  

„Extinderea pe piața de profil din Slovenia se încadrează în strategia de  eficientizare și interconectare a serviciilor pe care le oferim clienților internaționali. Operatorii noștri sunt prezenți cu licențe de transport/certificate de siguranță în opt rețele europene, realizând astfel un circuit complet al schimburilor de marfă şi o interoperabilitate regională mai puternică printr-o conectivitate mai bună”, subliniază Gruia Stoica, Președintele Grupului Grampet – Grup Feroviar Român. „Primele săptămâni de activitate în Slovenia au generat rezultate foarte bune, în linie cu perspectivele întregii activități de transport internațional de marfă din cadrul Grupului Grampet.“

Divizia, care include operatorii Grup Feroviar Român, Train Hungary Budapesta, Train Hungary – Sucursala Zagreb, Bulgarian Railway Company, Eurorail Logistics doo Serbia, Grampet Cargo Austria și Train Hungary – Sucursala Ljublijana, oferă soluții logistice complexe prin intermediul unei flote de aproximativ 20.000 vagoane și 400 locomotive. „Acești operatori generează o parte importantă din cifra noastră anuală de afaceri, cele mai importante rezultate fiind înregistrate în Ungaria, Croația și Bulgaria, unde creștem susținut, de la an la an”, subliniază Gruia Stoica.

Articole similare

Ad