AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Ascendum a preluat operatiunile Volvo Echipamente Constructii in Europa Centrala si de Est

Grupul portughez Ascendum, unul dintre cei mai mari distribuitori ai Volvo Echipamente Constructii (CE) din lume, a preluat operatiunile grupului suedez pentru Europa Centrala si de Est. Valoarea tranzactiei se ridica la 55 de milioane de euro, iar pana in 2018 cele noua piete nou-preluate ar trebui sa valoreze pentru Grup nu mai putin de 200 de milioane de euro. De altfel, peste cinci ani, cifra de afaceri globala a Ascendum se estimeaza ca va ajunge la un miliard de euro (750 de milioane de euro pentru 2014).
 

Tranzactia este menita sa creasca prezenta grupului portughez in Europa continentala, care opera pana la acest moment in Peninsula Iberica si Turcia.
„Ascendum este partenerul strategic potrivit pentru a sustine obiectivele noastre de crestere pe aceste piete importante. Timp de 50 de ani, a fost unul dintre cei mai importanti distribuitori pentru Volvo CE. Acestei lungi traditii i se adauga o viziune coerenta si bine definita pentru viitor, sustinuta de forta financiara necesara dezvoltarii activitatii in Europa Centrala si de Est“, a declarat Tomas Kuta, presedintele Volvo CE Europa, Orientul Mijlociu si Africa.
Ascendum Central Europe a preluat Austria, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Croatia, Slovenia, Bosnia-Hertegovina si Republica Moldova, in ultimele trei derularea operatiunilor urmand sa fie transferate catre dealeri. Pentru restul tarilor se va pastra aceeasi structura de organizare, la fel ca si top managementul …

Articole similare