Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul E. van Wijk a preluat Himex Logistics

E. van Wijk, grup de transport international si de automobile cu divizii in tarile de Jos, Romania, Ucraina si Republica Moldova, a finalizat preluarea societatii Himex Logistics cu sediul la Oldenzaal, tarile de Jos, la 1 iulie 2014.
Prin preluarea Himex Logistics, Grupul E. van Wijk isi extinde in continuare serviciile in Europa de Est si tarile CSI. Directorul Himex Logistics Jan Molenaar a subliniat importanta identificari unui candidat serios pentru preluarea companiei, care sa garanteze continuitatea in ceea ce priveste personalul si furnizarea de servicii pentru clienti.
 

Astfel preluarea nu va avea consecinte pentru angajati, deoarece activitatile Himex Logistics din Oldenzaal, vor continua normal.
Himex Logistics este un specialist in logistica care, pe langa activitatile legate de domeniul vamal, ofera servicii de grupaj (temperatura controlata) pentru Europa de Est si tarile CSI – Comunitatea Statelor Independente. Acest lucru implica utilizarea tuturor modalitatilor disponibile, astfel incat sa poata fi oferita solutia cea mai eficienta.
Datorita acestei preluari, Grupul E. van Wijk are acum o a doua divizie in tarile de Jos, in plus fata de cele 13 alte divizii din Romania, Republica Moldova si Ucraina. Cu o flota de peste 300 de camioane, compania este capabila de a transporta in mod eficient produse din Europa de Vest in Europa de Est si tarile CSI (si vice versa). Pachetul sau de logistica include, de asemenea, depozitare, incarcarea si descarcarea fara depozitare sau cu timp minim de depozitare, transporturi grupate, distributie (inter-) nationala si serviciile vamale.
Grupul E. van Wijk este, de asemenea, activ in sectorul auto si reprezinta branduri, cum ar fi DAF Trucks, Tatra si Isuzu in Romania, Republica Moldova si Ucraina. Aici lucreaza circa 1.100 de angajati.

Articole similare

Ad