Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler Truck: 20 de vehicule electrice Freightliner eCascadias au ieșit pe drumuri pentru Reyes Coca-Cola Bottling

  • Foto: Daimler Truck

Daimler Truck AG (Daimler Truck), filiala Daimler Truck North America, LLC (DTNA), a furnizat oficial 20 de vehicule Freightliner eCascadia clasa 8, cu emisii zero și baterii electrice către compania Reyes Coca-Cola Bottling (RCCB) din Leinfelden-Echterdingen/Portland, ceea ce reprezintă un pas semnificativ în direcția transportului durabil.

Vehiculele eCascadias funcționează cu o capacitate 100% electrică și sunt pregătite să reducă consumul anual de motorină cu 150.000 de litri (40.000 de galoane). Acest lucru se aliniază cu inițiativa a RCCB de a reduce emisiile de carbon cu 30% până în 2030.

„Colaborarea noastră cu Reyes Coca-Cola Bottling marchează o etapă importantă în promovarea transportului durabil. Integrarea Freightliner eCascadias în flota RCCB demonstrează că afacerile și responsabilitatea față de mediu pot merge mână în mână, promovând în același timp inovația și eficiența.”,

a declarat David Carson, vicepreședintele senior, vânzări și marketing de la DTNA.

Vehiculele eCascadia, integrate cu ajutorul Detroit eConsulting, se bazează pe 20 de stații de încărcare Detroit eFill la sediul din Downey, completate de sistemul de gestionare a încărcătoarelor Detroit Charger Management System, oferind o autonomie cuprinsă între 249, 354 și 370 de kilometri (155, 220 sau 230 mile). De asemenea, Freightliner eCascadias oferă un timp de reîncărcare rapidă de 2,5 până la 3 ore pentru o capacitate de 80%. Sistemul ePowertrain de la Detroit asigură putere, eficiență și fiabilitate. În plus, acordă prioritate siguranței cu suita Detroit Assurance, inclusiv Active Brake Assist 5, ideală pentru operațiunile de logistică de ultimă milă, distribuție regională, transport și depozitare.

Freightliner eCascadia der Reyes Coca Cola Bottling Flotte Freightliner eCascadia in Reyes’s Coca-Cola Bottling fleet
Freightliner eCascadia der Reyes Coca Cola Bottling Flotte Freightliner eCascadia in Reyes’s Coca-Cola Bottling fleet

Articole similare

Ad