Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un șofer de camion din Macedonia de Nord a fost prins cu un permis de conducere fals în Germania

Ofițerii de la biroul vamal principal din Aachen au efectuat un control rutier în zona de servicii Aachener Land Süd, în Germania, la sfârșitul săptămânii trecute și au confiscat permisul de conducere fals al șoferului de camion.

Împotriva șoferului din Macedonia de Nord a fost inițiată la fața locului o procedură penală pentru falsificare de documente și a fost amendat cu 8.000 de euro.

De asemenea, după consultarea cu procuratura din Aachen, a fost inițiată o procedură penală pentru falsificare de documente și împotriva persoanei responsabile a companiei din Macedonia de Nord. Acuzatul a fost informat telefonic cu privire la acest lucru, iar vama a interzis șoferului de camion să își continue călătoria până la plata amenzii.

Amenda de garanție poate fi stabilită pentru desfășurarea procedurilor penale în cazul în care acuzatul nu are reședința permanentă în Germania. Pentru a pune în aplicare interdicția de circulație, camionul a fost asigurat într-o zonă de parcare. Potrivit anunțului, compania a achitat amenda, iar camionul a fost recuperat.

Articole similare

Ad