Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Raben la Transport Logistic 2023 din München

Raben Group își va prezenta cea mai recentă ofertă și abordarea sa „verde” la târgul Transport Logistic 2023, care va avea loc la München, în perioada 9-12 mai.

Sub motto-ul „We connect Europe“, Grupul Raben își invită partenerii și colaboratorii la standul nr. 402 din hala A5, unde se vor reuni peste 60 de experți din industrie.

Un segment important al serviciilor Raben este logistica contractuală, care oferă soluții cuprinzătoare legate de depozitarea mărfurilor, un set extins de VAS (Servicii cu valoare adăugată), cum ar fi co-ambalarea sau co-fabricarea, precum și soluții de comerț electronic. Toate acestea vor fi prezentate sub sloganul „Noi inovăm“. Ecranele tactile de la stand vor permite accesul la serviciile Grupului Raben prin intermediul site-ului. În plus, vizitatorii asistați de angajații companiei vor putea testa platforma myRaben dedicată clienților.

„Suntem încântați să ne întâlnim cu contractorii, partenerii și reprezentanții altor companii la târg. S-au schimbat multe de la ultimul eveniment. În ciuda situației dificile din Europa și din întreaga lume, compania noastră a cunoscut o creștere dinamică, inclusiv achiziții, investiții și extinderea conexiunilor internaționale în Europa.“, a declarat Ewald Raben, CEO al Grupului Raben.

Conceptul de stand reflectă filosofia Raben Group, o companie cu origine olandeză și o istorie de peste 90 de ani, dar care este orientată spre dezvoltare, oferă logistică „cu chip uman” și acordă atenție durabilității. De aici designul minimalist, calm si culoarea predominantă albă, cu decorațiuni verzi, din mușchi natural. Spațiul, planificat cu mare grijă și cunoștințe de ergonomie, se dorește a fi propice întâlnirilor de afaceri și discuțiilor de fond.

Grupul Raben va participa pentru a șasea oară la Transport Logistic. Între timp, anul acesta se împlinesc 45 de ani de la prima ediție a evenimentului. Întâlnirile pentru industriile de transport, logistică, IT și managementul lanțului de aprovizionare din München sunt întotdeauna foarte populare – la ultima ediție, în 2019, numărul expozanților a crescut cu 10% față de ediția anterioară, standurile ocupând nu mai puțin de 10 hale.

Articole similare

Ad