Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Raben Logistics România a închiriat un spațiu de depozitare de 1.300 m2 în cadrul CTPark Oradea Cargo Terminal, adăugând astfel Oradea ca a patra locație operațională în țara noastră. Totalul spațiilor de depozitare dezvoltate în parteneriat cu CTP România se ridică acum la 15.000 m2.

CTPark Oradea Cargo Terminal este un parc industrial de pionierat, care include primul terminal cargo aerian din România. Este construit pe un teren de 14,4 ha și include trei clădiri, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 60.000 m2, și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de parcare a aeronavelor sau calea de rulare care leagă platforma de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.

Situat în partea de vest a României, la doar 10 km de Borș, cel mai mare punct de frontieră de la granița de vest, CTPark Oradea Cargo Terminal beneficiază de legătură directă cu Aeroportul Oradea și cu centrul industrial Eurobusiness II, dar și cu marile orașe învecinate, precum Timișoara, Arad, Cluj-Napoca, Deva, Debrecen și Budapesta.

„Datorită dezvoltării dinamice a sucursalei noastre din Oradea, căutam o capacitate de depozitare nouă și modernă, iar investiția CTP a creat o astfel de oportunitate. Noul depozit din Oradea va juca un rol important în strategia noastră de dezvoltare a rețelei interne, dar și de conectare a României cu piețele occidentale, oferind timpi de tranzit mai scurți către țările din Europa Centrală și de Vest“, a declarat Tomasz Nieżwicki, Directorul Regiunii CEE, Raben Group.

Prin înființarea acestui nou centru de distribuție în Oradea, Grupul Raben ocupă acum un total de 15.000 mp de spațiu de depozitare în patru parcuri din portofoliul CTP România, grupul fiind prezent și în parcurile CTP din București, Sibiu și Timișoara.

Raben Group își va prezenta cea mai recentă ofertă și abordarea sa „verde” la târgul Transport Logistic 2023, care va avea loc la München, în perioada 9-12 mai.

Sub motto-ul „We connect Europe“, Grupul Raben își invită partenerii și colaboratorii la standul nr. 402 din hala A5, unde se vor reuni peste 60 de experți din industrie.

Un segment important al serviciilor Raben este logistica contractuală, care oferă soluții cuprinzătoare legate de depozitarea mărfurilor, un set extins de VAS (Servicii cu valoare adăugată), cum ar fi co-ambalarea sau co-fabricarea, precum și soluții de comerț electronic. Toate acestea vor fi prezentate sub sloganul „Noi inovăm“. Ecranele tactile de la stand vor permite accesul la serviciile Grupului Raben prin intermediul site-ului. În plus, vizitatorii asistați de angajații companiei vor putea testa platforma myRaben dedicată clienților.

„Suntem încântați să ne întâlnim cu contractorii, partenerii și reprezentanții altor companii la târg. S-au schimbat multe de la ultimul eveniment. În ciuda situației dificile din Europa și din întreaga lume, compania noastră a cunoscut o creștere dinamică, inclusiv achiziții, investiții și extinderea conexiunilor internaționale în Europa.“, a declarat Ewald Raben, CEO al Grupului Raben.

Conceptul de stand reflectă filosofia Raben Group, o companie cu origine olandeză și o istorie de peste 90 de ani, dar care este orientată spre dezvoltare, oferă logistică „cu chip uman” și acordă atenție durabilității. De aici designul minimalist, calm si culoarea predominantă albă, cu decorațiuni verzi, din mușchi natural. Spațiul, planificat cu mare grijă și cunoștințe de ergonomie, se dorește a fi propice întâlnirilor de afaceri și discuțiilor de fond.

Grupul Raben va participa pentru a șasea oară la Transport Logistic. Între timp, anul acesta se împlinesc 45 de ani de la prima ediție a evenimentului. Întâlnirile pentru industriile de transport, logistică, IT și managementul lanțului de aprovizionare din München sunt întotdeauna foarte populare – la ultima ediție, în 2019, numărul expozanților a crescut cu 10% față de ediția anterioară, standurile ocupând nu mai puțin de 10 hale.