Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hödlmayr Logistics România continuă să investească în intermodal

Reprezentanții companiei sunt optimiști în legătură cu volumele de activitate din toamnă, în condițiile în care, după cele câteva luni dramatice, în care efectele pandemiei de coronavirus au fost puternic resimțite, industria auto a început să-și revină treptat, iar experții din domeniu estimează că până la sfârșitul anului piața se va stabiliza la circa 70% din volumul anului precedent.

Pentru a transpune în practică sloganul „Întotdeauna cu un pas înainte”, Hödlmayr a implementat direct la sediul său din Bascov conexiunea feroviară, în ciuda contextului dificil de pe piață, arătând astfel că soluțiile logistice care asigură un transfer facil și îndeplinesc și obiectivele climatice au fost întotdeauna în centrul atenției sale.

Hödlmayr conectează și optimizează toate mijloacele de transport, așa cum subliniază directorul său general, Tamer Sen, iar noua conexiune feroviară proprie va permite încărcarea de la sediul firmei a peste 1.500 de vehicule/săptămână. „Suntem convinși că, pe termen mediu, site-ul nostru va deveni un veritabil hub internațional, de unde pot fi distribuite mașini spre vest și spre est“, mai declară Tamer Sen.

Hödlmayr a accesat programul de asistență financiară destinat protecției angajaților, a implementat un program de telemuncă pentru majoritatea angajaților și a luat toate măsurile de siguranță recomandate de autorități, pentru asigura cel mai bun nivel de protecție pentru toți cei implicați.

În prezent Hödlmayr Logistics Romania este a doua companie de logistică de transport auto de la noi, numărând mai mult de 200 de angajați și o flotă de peste 100 de transportoare speciale, iar locația din Bascov include o capacitate de garare pentru circa 3.000 de vehicule și asigură, pe lângă soluții de transport, numeroase lucrări de service și de îmbunătățire a calității. Cifra de afaceri a filialei Hödlmayr s-a ridicat în 2019 la 33 de milioane de euro, în creștere cu aproximativ 30% comparativ cu 2018.

Iar Hödlmayr International AG livrează anual circa 1,75 de milioane de vehicule, are filiale în 16 țări, cu 2.000 de angajați în total, peste 800 de transportoare auto speciale, 15 sisteme de transport cu tren bloc și o suprafață de depozitare pentru circa 55.000 de vehicule. Cifra de afaceri a grupului s-a ridicat în anul precedent la 300 de milioane de euro.

Articole similare

Ad