Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IAA Transportation: platformă internațională lider pentru sectorul transporturilor, logisticii și vehiculelor comerciale

„Oameni și bunuri în mișcare” este motto-ul târgului IAA Transportation din acest an, care este programat să aibă loc la Hanovra în perioada 20-25 septembrie. Ca de obicei, acolo vor fi prezentate vehicule noi, precum și domeniile de logistică, transport și digitalizare a traficului de vehicule comerciale.

Program mai larg

Vehiculele comerciale IAA anterioare extind astfel gama de subiecte și expozanți și, cu noul său nume IAA Transportation, va deveni platforma internațională lider pentru logistică, vehicule comerciale, autobuze și sectorul transporturilor. Cu conceptul extins de eveniment, acesta pune în rețea producătorii și furnizorii relevanți din sectoarele vehiculelor comerciale, autobuzelor și logisticii cu furnizori de tehnologie de top. Un obiectiv important al noului concept este, ca platformă internațională, să se concentreze mai mult pe transformarea tehnologică și neutră din punct de vedere climatic a întregului transport.   

4 zile tematice 

Noul concept al IAA Transportation implementează, de asemenea, o combinație între prezentarea de noi produse, publicul de specialitate și schimbul de experți ca parte a Conferinței IAA 2022. Pentru a le permite expozanților și vizitatorilor să își prezinte publicul țintă în cel mai bun mod posibil, cele 4 zile ale Conferinței IAA se vor concentra pe diferite subiecte cheie.  

Logistica Viitorului, cu subiecte de lanțuri de aprovizionare, camioane, integrarea transportului feroviar și de transport maritim, mobilitatea electrică și tehnologia hidrogenului în traficul greu de mărfuri și în vehiculele comerciale grele și ușoare, precum și inovațiile tehnologice și digitale pentru lanțul logistic.

Comerț & Logistică, cu subiectele last-mile, logistica interioară, camionete, transportoare, biciclete cargo, roboți de livrare, digitizare și soluții inovatoare pentru retail, comerț electronic. 

Infrastructura, cu subiecte de infrastructură de încărcare a energiei electrice și hidrogen, extinderea rețelelor de date, managementul datelor, transport pe distanțe lungi cu autobuzul, conexiuni de transport feroviar. 

Inovații În Transportul Public, cu subiecte de autobuze, electrificare, hidrogen, ride-sharing, ride-hailing, MaaS, rețea digitală a ofertei existente.

Companiile și asociațiile interesate pot contacta organizatorul și pot contribui cu conceptele lor. Pur și simplu trimiteți un e-mail la info@iaa.de și echipa IAA vă va contacta. 

„IAA Last Mile Experience Area” dorește să stabilească noi standarde pentru industrie

Cu zona Last Mile Experience, IAA Transportation prezintă un nou concept inovator de hală. Pentru prima dată la un târg, va fi amenajat un decor complet al orașului în interior, în cadrul căruia vor fi prezentate în acțiune cele mai recente soluții de ultimul mile. Vor fi prezentate utilizarea dronelor de colete, roboților de livrare, transportatorilor electronici, bicicletelor e-cargo, precum și inovațiilor din internetul obiectelor, rețelelor de date și tehnologiilor cloud, platformelor SaaS și hub-urilor descentralizate. 

Articole similare

Ad