Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IAA Transportation: platformă pentru vehicule comerciale, transport, logistică și autobuze

IAA Vehicule Comerciale își extinde conceptul și, în calitate de IAA Transportation, devine platforma lider internațională pentru logistică, vehicule comerciale, autobuze și pentru sectorul transporturilor. Sub motto-ul „Oameni și bunuri în mișcare”, va avea loc în perioada 20-25 septembrie 2022 in centrul expozițional Deutsche Messe din Hanovra. 

Cu un program extins, organizatorii doresc să pună în relație jucători relevanți din domeniile vehiculelor comerciale, autobuzelor și logisticii cu furnizori de top de tehnologie. Un obiectiv important al noului concept este acela de a fi prima platformă internațională din sectorul transporturilor care să se concentreze mai mult pe transformarea tehnologică și neutră din punct de vedere climatic a întregului sector de transport.

„Pentru o mobilitate prosperă și neutră din punct de vedere climatic, avem nevoie de o schimbare de paradigmă tehnologică în toate spectrurile. Producătorii din sectorul logisticii și transporturilor se confruntă în prezent cu aceleași provocări. Cu noul IAA Transportation, dorim să grupăm în mod activ aceste sinergii și să le combinăm productiv. De aceea, extindem conceptul și punem în rețea inovări și concepte de top din domeniile transportului, logisticii și intermodalității. 

Aceasta include vehicule comerciale, autobuze, remorci și suprastructuri și conectări cu logistica în transportul feroviar, cu nave, obiecte zburătoare și, de asemenea, roboți de livrare pentru last-mile. De asemenea, suntem foarte încântați să avem alături un partener competent și angajat pentru IAA Transportation în Deutsche Messe AG “.

Ce mai e nou?

Conceptul extins al IAA ar trebui să conțină patru elemente de eveniment: Expoziția IAA este punctul de întâlnire al industriei anului. Expozanții internaționali își prezintă inovațiile unui public internațional și, pe lângă propriile construcții de standuri, pot utiliza pentru prima dată pachete de construcție de standuri prefabricate (inclusiv pentru start-up-uri) și alte formate de prezentare.

Renumita conferință IAA este cel mai important „think tank” pentru viitorul dialog al industriei de transport și logistică. Vorbitorii internaționali își împărtășesc ideile în formate dinamice, cum ar fi convorbiri sau discuții, și vă invită la un schimb direct la fața locului și digital.

Experiența IAA implică în mod interactiv vizitatorii profesioniști în acțiune. Ei pot încerca cele mai recente tendințe din industrie și idei de concept în direct la IAA Transport și pot experimenta astăzi modul în care oamenii și bunurile vor fi transportate mâine și cum ofertele pot fi conectate în rețea și mai sigure. IAA Digital oferă, de asemenea, șansa de a maximiza acoperirea și de a dezvolta noi grupuri țintă la nivel global cu o ofertă virtuală.

Datorită volumului de trafic în continuă creștere și importanței tot mai mari a logisticii „last mile”, noul concept include și zonele de infrastructură, urbanism și planificarea traficului. Un alt obiectiv al evenimentului lider în industrie va fi avansarea tehnologică a vehiculelor comerciale pe drumul către neutralitatea climatică.

Articole similare

Ad