Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

ID Logistics crește cu 7,1% în 2020, ajungând la venituri totale de 1,64 miliarde de euro

ID Logistics, companie franceză specializată în logistica contractuală, continuă să crească, așa cum arată ultimul raport dat publicității la începutul acestei săptămâni, care arată un plus de 12% pe trimestrul patru din 2020 (9,1% pe o bază comparabilă), comparativ cu perioada similară din 2019, pentru un total de 454,1 milioane de euro.

În Franța, pe ultimele trei luni ale anului trecut, ID Logistics a înregistrat o creștere a vânzărilor de 4% până la 193,1 milioane de euro, rata de creștere fiind mai mare decât în primul trimestru al anului, înainte ca pandemia să izbucnească. Totodată, vânzările internaționale au crescut cu 18,7% și au ajuns la 261 milioane de euro. Performanța sa a fost atinsă în ciuda unui efect nefavorabil continuu al cursului de schimb, subliniază compania, în special în America Latină, dar și a închiderii operațiunilor în China, în iunie 2020, sau a consolidării activităților Jagged Peak în SUA, începând cu decembrie 2019. Exceptând aceste situații, vânzările au crescut cu 13,7% în ultimul trimestru.

Anul trecut, grupul a deschis 18 locații noi, 6 în Franța și 12 în alte țări – mai mult decât a planificat inițial. Compania are un portofoliu de clienți diversificat (40% în producția și distribuția de alimente și 25% în comerțul electronic), ceea ce i-a permis o creștere a veniturilor pe parcursul întregului an, limitând declinul activității din al doilea trimestru la doar -0,6%. Numai în trimestrul patru business-ul de ecommerce a crescut cu peste 30%, ajungând acum să reprezinte un sfert din totalul afacerilor. În total, grupul francez a obținut venituri mai mari cu 7,1% în 2020, atingând un total de 1.64 miliarde de euro.

Articole similare

Ad