Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ideile studentilor din logistica, premiate la Munchen

Aproximativ 30 de studenti de logistica, sustinuti de profesori si experti din industrie, au urmarit in timpul celor trei zile ale targului de logistica de transport de la Munchen modalitatile prin care pot fi imbunatatite procesele logistice prin automatizare, dar si care sunt cele mai promitatoare modele de afaceri.
Abordarile dezvoltate la targ au inclus un concept de platforma inovatoare pentru generarea de informatii valoroase de la date brute de-a lungul lantului de aprovizionare pana la utilizarea robotilor automati pentru livrarea pana la clientul final. In plus, au fost prezentate domeniile de aplicare a unor tehnologii pentru o mai mare siguranta a lanturilor de aprovizionare. Conceptul castigator de logistica de transport 2019 apartine unei echipe de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Augsburg, si ajuta la o mai buna utilizare a spatiului de incarcare prin optimizarea automatizata a acestuia.

Studentii Universitatii de Stiinte Aplicate din Augsburg, Universitatea Tehnica din Darmstadt si Universitatea Tehnica din München, precum si studentii internationali ai programului Erasmus au fost impartiti in mai multe grupuri, iar fiecare s-a ocupat independent de tema data. Ei au fost asistati de Fraport, Bosch, DAKOSY si DoKaSch, precum si de alti experti in logistica din randul celor 2.360 de expozanti de la targ. Ministerul Federal al Transporturilor si Infrastructurii Digitale a fost patronul acestui concept din 2019.

Articole similare

Ad