Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IGPF: Peste 15.600 de vehicule au trecut frontiera in ultimele 24 de ore

Peste 38.600 persoane, cetateni romani si straini, au tranzitat punctele de trecere al frontierei in ultimele 24 de ore, dintre care aproximativ 25.600 pe sensul de intrare si 13.000 pe cel de iesire din tara, informeaza Politia de Frontiera.
De asemenea, pe la granite au trecut peste 15.600 de mijloace de transport – aproximativ 9.200 pe sensul de intrare si 6.400 au iesit din tara.
„In punctele de trecere si 'frontiera verde', politistii de frontiera au constatat 22 de fapte ilegale (sapte infractiuni si 15 contraventii) savarsite atat de cetateni romani, cat si straini; au fost descoperite, independent sau in colaborare cu alte institutii, bunuri nedeclarate ce urmau a fi introduse ilegal in tara, care depaseau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafacute, in valoare totala de aproximativ 195.400 lei”, informeaza Biroul de presa al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera (IGPF), citat de Agerpres. Valoarea amenzilor contraventionale aplicate se ridica la peste 7.300 lei.
Nu s-a permis intrarea in tara a doi cetateni straini care nu indeplineau conditiile prevazute de lege si, de asemenea, nu s-a permis iesirea a patru cetateni romani din diferite motive legale.

Articole similare