Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad

Îmbunătățiri ale radarului BlackBerry pentru a ajuta operaţiunile de transport

BlackBerry Ltd anunță îmbunătățiri ale sistemului inteligent BlackBerry Radar H2, dispozitive de monitorizare a activelor bazate pe date pentru a ajuta companiile de transport să reducă costurile și să îmbunătățească utilizarea în siguranță a remorcilor, containerelor, a șasiului și a altor active la distanță.

Cum industria intermodală se confruntă cu o scădere a capacității fără precedent și flotele așteaptă luni întregi să primească o nouă semiremorcă din cauza întârzierilor de fabricație, accesul la date exacte, în timp util și care pot arăta unde se află activele și șoferii unui manager de flotă și cât de eficient sunt folosite, nu a fost niciodată mai important.

Cu o raportare multi-senzor, dispozitivul BlackBerry Radar H2 se extinde pe capabilitățile de bază ale modelului original pentru a îmbunătăți acoperirea globală și conectivitatea la cele mai recente rețele și benzi celulare 4G LTE. Compania a consolidat, de asemenea, protocolul wireless de comunicații cu rază scurtă de acțiune pentru conectarea la senzori, adăugând autonomie și stabilitate și îmbunătățind conformitatea cu standardele mondiale.

Pentru a sprijini operațiunile globale care necesită o vizibilitate sporită a mărfurilor și controlul transporturilor lor, BlackBerry a lansat Radar R2, un senzor wireless unic care utilizează unde radar pentru a măsura utilizarea spațiului volumului în interiorul unui container sau a unei remorci, cu ușa deschisă sau închisă.

Producători de camioane și operatori de flote participă în prezent la un program pilot pentru a testa noile îmbunătățiri care au fost aduse BlackBerry Radar H2. Dispozitivele BlackBerry Radar funcționează în prezent în întreaga lume, inclusiv în Europa, Africa, Asia, Orientul Mijlociu, America de Sud și, respectiv, America de Nord.

BlackBerry Radar este o soluție inovatoare de monitorizare a activelor, ușor de instalat, care oferă informații despre locația, mișcarea, kilometrajul, temperatura, umiditatea, deschiderea / închiderea ușii și starea încărcăturii pe un tablou de bord intuitiv online. Colectează semnificativ mai multe date decât soluțiile convenționale de urmărire bazate pe GPS și folosește aceste informații pentru a construi o vizualizare la 360O a activelor unui client. Toate datele sunt transmise și stocate în siguranță pe o platformă cloud, care păstrează confidențialitatea informațiilor utilizatorilor în orice moment.

Articole similare

Ad
Ad