Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

În culisele Wielton, prin intermediul unui nou canal YouTube

Acesta se numește Anatomia Wielton și va găzdui filmulețe despre munca inginerilor, despre fabrici, teste și rezultatele analizei produselor, dar și despre tehnologii avansate, totul într-o prezentare accesibilă, astfel încât firmele din industria transportului și cei interesați de inovații tehnice să ajungă să cunoască producătorul polonez din interior.

Filmulețe își propun și să le facă dreptate semiremorcilor, câtă vreme cei mai mulți oameni consideră că autotractorul este partea cea mai importantă a ansamblului, iar suprastructura pare simplă și ca design, și ca dezvoltare tehnologică. Totuși, și în spatele ei stau ore întregi de muncă de concepție, inginerie, teste și analize, tehnologii moderne și ani de experiență.

Noul canal YouTube va prezenta informații valoroase despre fabrică, produse și soluții, într-o manieră prietenoasă, ținând cont de faptul că puțini oameni au ocazia, mai ales în zilele noastre, să viziteze efectiv un centru de producție de semiremorci sau de alte bunuri și să vadă cum se nasc acestea pornind de la zero.

Cei care vor urmări canalul vor putea întâlni numeroși experți din cadrul Wielton, care să prezinte soluții unice folosite în fabrică sau etape ale proceselor de producție.

Personalul principal al primului episod este prototipul semiremorcii master cu prelată, care va fi testat patru săptămâni, de-a lungul a 500.000 km, cu participarea unui șofer profesionist și influencer, Adrian Trucker Paker, care îi va conduce pe vizitatori și în inima centrului de cercetare și dezvoltare Wielton, unde se află o stație de testare completă a vehiculelor. Acest prim episod este disponibil la link-ul: https://www.youtube.com/watch?v=juq2moYdLmk, unde lunar vor fi încărcate mai multe filme, cu un conținut divers.

Următoarele episoade vor fi găzduite de specialiști Wielton, dar și de reprezentanți ai unor firme de transport care prin experiența lor pot face conținutul foarte atractiv.

Articole similare

Ad