Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

În Olanda se apropie de sfârșit negocierile salariale din transporturi

În cadrul celei de-a 4-a runde a consultării privind contractul colectiv de muncă din transporturile din Olanda, delegația patronală a TLN și VVT a subliniat încă o dată că trebuie să existe claritate pentru angajați și angajatori cu privire la evoluția salariilor în 2023 și a venit cu o ofertă finală, pentru a obține un rezultat cât mai rapid.

Asociația de transport și logistică TLN este conștientă de faptul că în prezent există multă nesiguranță din cauza creșterii inflației, incertitudinii economice din ce în ce mai mari și crizei energetică, deci și membrii său și angajații acestora au doar de câștigat dacă se va clarifica în curând evoluția salariilor din 2023.

Oferta finală a TLN constă, în esență, într-o creștere salarială de 7,5 % și o plată unică de 250 de euro de la 1 ianuarie, o indemnizație de călătorie și plata continuă pentru timpul obligatoriu de formare profesională.

Sindicatele FNV și CNV au precizat că vor prezenta neutru oferta finală a TLN membrilor lor și acum se așteaptă un răspuns.

Articole similare

Ad