Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement

Încă o comandă de 100 de Arocs pentru piața rusă

Daimler Kamaz Rus, join-venture-ul între Daimler Trucks și Kamaz, a primit, așa cum informează Les Routiers, o comandă pentru 100 de Arocs 4142B din partea constructorului rus Partner Group, care are deja în flotă 71 de camioane Mercedes-Benz și le apreciază pentru robustețea și fiabilitatea lor, dar și pentru rețeaua after-sales de care beneficiază.

Din noua comandă de 100 de camioane, 30 au fost deja livrare din aprilie încoace, iar celelalte vor veni până la final de an.

Vehiculele sunt echipate toate cu soluție telematică Fleetboard, care permite monitorizarea flotei și analiza eficienței folosirii ei, și sunt însoțite și de training pentru toți șoferii care le vor conduce.

Ele sunt echipate cu grupuri frigorifice V-1000 de la ThermoKing, o alternativă cu aproape 25% mai puternică decât grupurile termice, care oferă un debit de aer cu 33% mai mare și o putere cu 67% mai mare în modul electric și au un consum de carburant cu 54% mai bun, conform declarațiilor clientului, iar costurile cu piesele, manopera și întreținerea scad și ele cu 33%, datorită absenței motorului termic.

V-1000 nu emite CO2, este silențios, este disponibil cu mono sau multi-temperatură și este destinat șasiurilor de la 3,5 la 25 t, oferind ca avantaje o tehnologie de antrenare evoluată, o greutate redusă și un concept compact, la un preț foarte competitiv, care îi permit să concureze cu succes cu grupurile frigorifice autonome.

Pentru integrarea sa pe vehicul, profilul V-1000 Thermo King a fost adaptat cabinelor înalte și este compatibil cu numeroase configurații de motorizare, mai ales pe CNG și LNG sau biodiesel.

Articole similare

Ad
Ad