Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad

Informare oprire trafic pe „Podul Prieteniei” Giurgiu-Ruse

Direcția Regională ce aparține Poliției de Frontieră din Bulgaria a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că în perioada 26-29.04.2021, în intervalul orar 20.00-24.00 al fiecărei zile, traficul pe „Podul Prieteniei” Giurgiu – Ruse va fi oprit, pentru realizarea unor lucrări de reparaţie  la partea carosabilă.

De asemenea, s-a precizat faptul că pentru aceeași perioadă, în afara intervalului orar respectiv, când circulația nu este oprită, traficul în zona care necesită reparație se va desfășura pe o singură bandă de mers și va fi reglementat de indicatoare rutiere.

Autorităţile române recomandă tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională prin PTF Giurgiu, în această perioadă, să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor. Totodată, pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro – este disponibilă aplicaţia Trafic on-line, unde poate fi consultată media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Articole similare

Ad
Ad