Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

InstaFreight transportă lubrifianții Shell cu emisii mai mici de CO2

InstaFreight a fost contractat pentru a organiza transportul lubrifianților Shell din Germania către depozitele Shell din toată Europa. Prin optimizarea rutelor de transport rutier și feroviar, InstaFreight permite Shell să reducă emisiile de CO2 rezultate în urma transporturilor până la jumătate, ceea ce echivalează cu o economie de peste 260 de tone metrice de CO2 pe an.

Potrivit Comisiei Europene, sectorul transporturilor este responsabile de aproape un sfert din emisiile de gaze cu efect de seră din Europa. O parte a misiunii InstaFreight este de a ajuta la soluționarea emisiilor pentru clienții săi, oferind soluții logistice ecologice personalizate.

„Sectorul transporturilor are un rol fundamental de jucat în sprijinirea eforturilor globale de reducere a emisiilor. InstaFreight va ajuta acum Shell să-și reducă propriile emisii atunci când transportă lubrifianții în toată Europa. În cadrul unui proces de licitație competitiv, InstaFreight a îndeplinit în mod clar standardele și cerințele înalte ale Shell. Ei și-au folosit analiza incredibilă bazată pe date pentru a planifica rute eficiente și pentru a profita de logistica multimodală pentru a aduce produsele noastre clienților în condiții de siguranță, eficiență și cu mai puține emisii de CO2”, explică Parminder Kohli, vicepreședinte al Diviziei Lubrifianți la Shell.

Pentru executarea soluțiilor logistice verzi, InstaFreight calculează reducerea emisiilor pe baza Global Logistics Emissions Council (GLEC), o metodă standardizată pentru calcularea și raportarea emisiilor logistice. InstaFreight analizează nevoile și cerințele clientului și oferă o abordare personalizată pentru a minimiza emisiile de transport. Măsurile rezultate includ reducerea curselor fără încărcătură și utilizarea transportului combinat acolo unde este posibil. Sprijinul Shell pentru modelul de afaceri al InstaFreight a fost deja subliniat de o investiție din fondul de capital de risc al companiei (Shell Ventures) în 2020.

Articole similare

Ad