Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iron Women: Volvo Trucks France și RAS Intérim lansează 5 noi promoții de camioane

După succesul primei promovări franceze a programului Iron Women în regiunea Rhône-Alpes, Volvo Trucks France și RAS Intérim vor instrui și alte femei pentru a deveni șoferi de camion. Cinci noi promoții „Agir au Féminin” vor fi deschise în Franța în 2023: în Toulouse, Nantes, Rouen, Colmar-Mulhouse și în sudul regiunii Ile-de-France (Longjumeau, Chelles, Melun). Acestea ar trebui să înceapă între aprilie și iulie 2023.

Prima promoție va fi formată din 8 femei formate în 2022. Cele mai multe dintre ele sunt în curs de reconversie profesională și au fost recrutate de RAS Intérim și formate de Abskill din noiembrie 2022. Asiduitatea, motivația și calitatea muncii lor au fost considerate „cu totul remarcabile” de către formatorul lor. Au reușit chiar să creeze o coeziune și o solidaritate frumoasă în cadrul grupului, datorită super-formatorului lor, Jérémy.

Ei tocmai au finalizat prima parte a cursului: titlul de șofer profesionist. A doua parte, mai grea, începe acum. În mai 2023, femeile “de fier” își vor prelua noua poziție de șoferițe temporare, plasate de RAS Intérim la transportatori parteneri, unde vor putea obține, în cele din urmă, un contract permanent. Acești transportatori vor putea aprecia rigoarea și grija pe care le acordă echipamentelor lor.

Pentru cele 8 femei formate, este o nouă viață profesională care va începe în câteva luni. Ele au fost anterior pompieri, vânzătoare, asistente medicale, agenți de securitate, manipulatori etc. Ele au reușit să țină pasul cu ritmul susținut al formării și toate sunt de acord cu aspectul îmbucurător al acestui curs și al acestei aventuri umane.

Articole similare

Ad