Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Defence Vehicles va livra catre Fortele Armate Romane 942 de camioane, aceasta fiind prima transa dintr-un contract de 2.900 de vehicule

Iveco Defence Vehicles, o filiala a CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI/MI: CNHI), a anuntat pe 30 decembrie 2019 ca va livra prima transa dintr-un contract ce include mai mult de 2.900 de camioane semnat de Ministerul Roman al Apararii. Primele 942 de camioane vor fi livrate timp de patru ani incepand cu anul acesta.
Contractul cadru include patru tipologii de platforme logistice militare din gama de camioane militare de la Iveco Defence Vehicles: 4×4, 6×6, 8×8 si 8×8 Prime Mover, ce vor fi ulterior impartite in 16 variante diferite, printre care aproximativ o treime sunt cu cabina blindata.

Fiind echipate cu sistem de inflatie centrala a anvelopelor (CTIS), lumini negre, motoare cu combustibil dublu, trolii auto-recuperatoare si axe tactice, acestea pot oferi o mobilitate exceptionala, capacitate de forjare si transportabilitate aeriana C-130 pentru a oferi suport tactic orice operatie militara.
Aceasta realizare importanta este o dovada a satisfactiei Armatei Romane cu cele doua contracte anterioare pentru 57 de camioane de mare mobilitate in 2015 si 173 in 2017 si contribuie la consolidarea in continuare a relatiei dintre Ministerul Apararii Nationale si Iveco Defence Vehicles, imbunatatind pozitia companiei ca furnizor cheie de camioane militare.

Articole similare

Ad