Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IVECO Group are un nou logo…

… pe care îl puteți descoperi aici: Iveco Group Logo Reveal – YouTube.

Iar IVECO Group, al cărei nume a apărut în 1975, prin înființarea Industrial VEhicles COrporation, apare, datorită noului logo, ca entitate de tip holding, noua sa divizie On-Highway – care se va desprinde din cadrul CNH Industrial N.V., cel mai probabil la început de 2022 – prinzând astfel contur ca organizație globală responsabilă cu protecția, suportul și consolidarea a opt entități unice, dar unificate.

Designul noului logo subliniază importanța mărcilor pe care le reunește compania și reprezintă și un omagiu față de moștenirea lor, delimitându-le clar noua traiectorie. Identitatea este subliniată prin intermediul unui tipar sobru, culoarea indică stabilitatea, puterea ADN-ului industrial și ambiția de a-și atinge obiectivele, iar punctul albastru dintre cele două cuvinte sugerează angajamentul față de inovație – o tradiție pentru producătorul italian – și echilibrul, dar atrage atenția și asupra detaliilor.

Sub noul logo se află desfășurarea de forțe a mărcilor pe care le reunește grupul, având în centru IVECO (marca vehiculelor comerciale din gamele ușoare, medii și grele) și FPT Industrial (brandul producător al motoarelor și al transmisiilor din CNH Industrial).

Articole similare

Ad