Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco prezinta noul Daily 4×4

Noul Daily 4×4 a debutat oficial in cadrul IAA Hanovra, acolo unde constructorul italian s-a prezentat pentru prima data cu un line-up complet de vehicule comerciale usoare off-road si on-road. Cea mai noua generatie se prezinta publicului larg in versiuni de pana la 7 tone masa maxima admisa si modele furgon, sasiu si cabina pentru echipaj si cabina. In plus, varianta 4×4 de 7 tone are o sarcina utila de pana la 4,3 tone.
 

Noua gama Daily 4×4 ofera modele sasiu, sasiu cabina si cu cabina pentru echipaj, in versiuni de 3,5, 5,5 si 7 tone, in timp ce varianta off-road are roti simple, iar cea all-road beneficiaza de roti duble pe axa spate. Van-ul este echipat cu motorul Iveco Euro 6 de 3.0 litri si 180 CP, iar clientii pot alege intre transmisia manuala cu 12+2 rapoarte sau cutia automata Hi-Matic cu 8 trepte. Noua gama ofera si sisteme avansate de siguranta, precum toate discurile de frana cu ABS (Anti-lock Braking System) si ESP (Electronic Stability Programme) special proiectate pentru vehicule 4×4.
Noile vehicule Daily 4×4 sunt fabricate de Iveco si nu necesita transformari din partea carosierilor. Acest lucru, spune compania, aduce avantaje multiple pentru clienti, precum garantie pentru intreg vehiculul si timpi mai mici de livrare.

Articole similare

Ad