AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
AdAdvertisement
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Jungheinrich lansează o nouă generație de stivuitoare electrice cu contragreutate

Jungheinrich relansează seriile a 2-a și a 3-a a stivuitoarelor sale electrice cu contragreutate, care au acum în total 12 modele diferite. Primul echipament din noua generație a ieșit deja de pe linia de asamblare la uzina Moosburg.

Stivuitoarele, disponibile în versiunile cu 3 și 4 roți, pot ridica sarcini de la 1,3 la 2 t, la înălţimi de operare de până la 7 m. Principala diferență între cele două serii constă în dispunerea roților și a sistemului de direcție: în timp ce stivuitoarele cu trei roți din seria 2 au o roată dublă în spate, ceea ce le conferă manevrabilitate, stivuitoarele cu patru roți ale seria 3 au o axă pendulară foarte articulată, ceea ce asigură mai multă stabilitate pe pardoseli neuniforme și atunci când se circulă pe teren denivelat.

Odată cu lansarea noii generații de stivuitoare, puterea hidraulică a utilajelor a crescut cu până la 20%, iar consumul de energie per palet manipulat a fost diminuat cu până la zece procente. Stivuitoarele Junghinrich sunt disponibile cu tehnologie litiu-ion. Potrivit producătorului german, bateriile pot fi încărcate rapid și convenabil și, prin urmare, sunt potrivite pentru funcționarea în mai multe schimburi. Durata de viață a bateriilor litiu-ion este de trei ori mai mare decât cea a dispozitivelor convenționale de stocare a energiei. În aceste condiţii, reprezentanţii Jungheinrich anticipează că mulți clienții vor opta pentru echipamente litiu-ion și au adaptat procesele de asamblare în Moosburg în consecință.

Un nou software de control monitorizează funcțiile de acționare, de lucru, hidraulice și de direcție pe stivuitoare. Software-ul ar trebui să asigure mai multă siguranță, mai puține accidente și o productivitate crescută. Stivuitoarele au, de asemenea, sisteme de asistență proprii Jungheinrich și caracteristici de siguranță standard, cum ar fi frâna de parcare automată.

Articole similare

Ad